Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ευτυχώς που δεν ασχολείται μαζί μας και δεν απαντάει

Όχι απλά απαντάει σε χρόνο dt (υπερτάχιστα), αλλά είναι και όλη μέρα μέσα στο blog (ιστοημερολόγιόν) μας. Ναι, ναι, σε εκείνο που λέει ότι δεν έχει επισκεψιμότητα, ενώ ο ίδιος είναι από τους πιο φανατικούς μας αναγνώστες.


Δεν θα αναφερθούμε στις μηδενικές απαντήσεις, ως προς τις λούμπες, στις οποίες
υπέπεσε στην περίφημη ανάρτηση. Άλλωστε, έναντι ακλονήτων επιχειρημάτων, η σιγή ιχθύος είναι λογική.


Αλλά:
1) Όταν λέμε ότι "Το Κλισιοσκόπιο, χωρίς διαφήμιση, χωρίς υποστήριξη, χωρίς εξυπηρέτηση συμφερόντων, χωρίς προώθηση από κανέναν, αλλά με συνεχή πόλεμο και συκοφαντίες, έφτασε τα 8.500 hits σε λιγότερο από ένα μήνα", δεν σημαίνει αυτομάτως ότι αναφερόμαστε σε όλους τους άλλους. Μην καρφώνεστε. Επίσης, το "χωρίς διαφήμιση", δεν αφορά στο ότι δεν έχουμε διαφημίσεις, αλλά στο ότι εμείς δεν διαφημιζόμαστε.


2) Εκτός από το Γιώργο Θαλάσση, άλλος ελληνικός ήρωας είναι και ο Καραγκιόζης. Θέλουν προσοχή οι παραλληλισμοί.


3) Το Κλισιοσκόπιο δεν έφτιαξε δικόν του, αλλά χρησιμοποιεί τον επίσημο indicator (μετρητή αναγνωσιμότητας) του ιδίου του blogger.com (μπλόγκερ τελεία κόμ). Προκαλούμε και παρακαλούμε οποιονδήποτε αναγνώστη μας, να προσπαθήσει να ανεβάσει hits (χτυπήματα), πατώντας πολλές φορές στη σελίδα μας. Θα διαπιστώσετε ότι στα πρώτα δευτερόλεπτα αυτό είναι εφικτό, αλλά μετά από λίγο το σύστημα επιστρέφει στο σωστό νούμερο και θα σας υπολογίσει ως μονάδα.


4) Εσείς κύριε Βραχιολίδη, ως γνώστης και χρήστης του blogger.com, πολύ περισσότερο καιρό από εμάς, έχετε διαπιστώσει ότι μπορείτε να πειράξετε το συγκεκριμένο μετρητή; Αν, ναι, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον...


5) Αν και έχετε πει ότι δεν θα ξανασχοληθείτε μαζί μας, αν, λέμε αν και εφόσον το ξανακάνετε, παρακαλούμε όπως επισυνάπτετε τα σχετικά links (συνδέσμους) προς τη σελίδα μας, όπως προστάζει η ελάχιστη ευγένεια μεταξύ bloggers που σέβονται τον εαυτόν τους. Τι φοβάστε; Μήπως ανεβάσουμε hits μέσω του Παρατηρητή; Αφού είμαστε ανύπαρκτοι...


6) Φτιάξτε επιτέλους το ρολόι σας.


7) Μπορεί να χρησιμοποιούμε καλά την αμερικανικήν, αλλά πολύ καλύτερα ομιλούμε και γράφουμε την ελληνικήν. Αυτή είναι η μαγκιά!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...