Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Το μεγαλείο της αναγνώρισης

Κλικάρετε τη φωτό για να διαβάσετε
Κυκλοφόρησε το 453ο τεύχος της "30 Μέρες" και το Κλισιοσκόπιο, πιστό στις αρχές και τις αξίες του, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί, θετικά αυτήν τη φορά, στη συγκεκριμένη έκδοση του κου Κουγιουμτζόπουλου.

Συγκεκριμένα, μας εντυπωσίασε το άρθρο σχετικά με τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Ο! Πλήρες, διεισδυτικό, εμπεριστατωμένο, χωρίς κενά ή μισές αλήθειες. Πολλά μπράβο!

Δεν σας κρύβουμε ότι σχεδιάζαμε εκτενή αναφορά
στο θέμα, αλλά καλυφθήκαμε πλήρως.

Γενικά, το συγκεκριμένο τεύχος θα μπορούσε να
χαρακτηριστεί ως δημοσιογραφικό κόσμημα. Φοβερά τα άρθρα για το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και για το σόου στο ΚΑΠΗ. Πολύ καλό editorial και επιτέλους μία συνέντευξη μέσα στην επικαιρότητα, με το πιο hot πρόσωπο της περιόδου, που δεν είναι άλλος από το Γιώργο Ρεμούνδο.

Πραγματικά, αξίζει να αναζητήσετε τη συγκεκριμένη έκδοση. Και για να μην μπερδευτεί κανείς καλοθελητής, το Κλισιοσκόπιο δεν στρέφει αλλού το στόχαστρό του. Όταν πρέπει, θα πέσει καταπέλτης και στο Χάρη και σε κάθε εμπλεκόμενο με τα κακώς κείμενα. Αλλά η αλήθεια θα λέγεται πάντα.

Η αναδημοσίευση έγινε χωρίς την άδεια του εκδότη και λυπούμαστε για αυτό, αλλά είπαμε, κάντε μας όσες μηνύσεις θέλετε...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...