Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η περίεργη αντίληψη περί της ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου στο Χολαργό

Στην ιδρυτική του διακήρυξη το Κλισιοσκόπιο αναφέρει:
"Σιχαθήκαμε τα κατευθυνόμενα Μέσα Ενημέρωσης της περιοχής μας. Βαρεθήκαμε την καταγραφή και παρουσίαση των γεγονότων ανάλογα με το ποιος είναι κολλητός με ποιον, ποιος πολιτεύεται με ποιους και ποια είναι τα ιδιαίτερα οικονομικοπολιτικά συμφέροντα του καθενός. Αηδιάζουμε κάθε μέρα με την αντιμετώπιση των τεκταινομένων στην πόλη μας ανάλογα με το ποια εταιρία παίρνει δουλειές ή στοχεύει να πάρει δουλειές και εργολαβίες από το Δήμο."

Δεν είπαμε πουθενά ότι όλα τα ΜΜΕ της περιοχής λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο.

Τα Μέσα είναι 10. Δύο, όμως, εκδότες μας επιτέθηκαν από την πρώτη στιγμή.

Ο μεν μας έχει σούρει τα εξ αμάξης: Κουκουλοφόροι, συκοφάντες, χυδαίοι, "καλόπαιδα", μαζί με πλείστες όσες απειλές περί εισαγγελέων και μηνύσεων. Παράλληλα, μας συνέδεσε απολύτως αυθαίρετα με τα μαϊμού mail που έχουν κατακλύσει αυτόν τον καιρό την πόλη μας, ξαναβρίζοντας και ξαναπειλώντας μας.

Ο δε έχει τρελαθεί να ψάχνεται. Αρχικά, συκοφάντησε συγκεκριμένα άτομα, με αποτέλεσμα να "τσιμπήσει" ο προηγούμενος εκδότης και να κινδυνέψει "να τις φάει". Έπειτα, μας μπλόκαρε το λογαριασμό του facebook με χιλιάδες αναφορές (έκπληξη, έχουμε όλες τις αναφορές του ιδίου και των "παιδιών" του στα χέρια μας, έπειτα από επικοινωνία με τους εν Ελλάδι εκπροσώπους του facebook).

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα που τόσα χρόνια έκλαιγαν στα δημοτικά συμβούλια και στους δρόμους του Χολαργού για τις μηνύσεις που έτρωγαν και διακήρυσσαν το δικαίωμά τους στην ελευθερία της έκφρασης και του λόγου! Τα συμπεράσματα, σχετικά με το ποιοι φοβούνται το Κλισιοσκόπιο, δικά σας.

Όσο για τον εισαγγελέα, θα πεθάνουμε στα γέλια όταν θα καταλήξετε να κάνετε μήνυση στο Δήμο Χολαργού-Παπάγου!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...