Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Κλισιοσκοπίου Quest

Για να σταματήσετε να ψάχνεστε, το Κλισιοσκόπιο δεν αποτελείται ούτε από ένα, ούτε από δύο, ούτε από τρία άτομα...

Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατόν και οι κατέχοντες αντίστοιχα Μέσα θα έπρεπε, θεωρητικά, να το γνωρίζουν. Εκτός και αν ένα άτομο ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο με αυτό το πράγμα, χωρίς να κάνει τίποτε
άλλο στη ζωή του. Βέβαια, ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, η ιστορία έχει δείξει ότι το αποτέλεσμα θα ήταν τουλάχιστον γελοίο λεκτικά, σχεδιαστικά και κυρίως, αδιάφορο από άποψη περιεχομένου.

Το Κλισιοσκόπιο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι επώνυμο, αν μπορούσαμε να διαβλέψουμε την έστω, συμπαθητικά, ουδέτερη αντιμετώπιση ενός blog, μηδενικού οικονομικού ή πολιτικού συμφέροντος, που εμφανίστηκε για να πει την αλήθεια και μόνον αυτήν.

Βάσει των αντιδράσεων, των μπινελικίων και των απειλών, βρισκόμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να συμπεράνουμε ότι η αγαπημένη μας περιοχή απέχει αιώνες από το να είναι ώριμη και έτοιμη για τέτοιου είδους γενναιότητες.

Συνεπώς, θα εμμείνουμε στη βασική μας αρχή: Σκοπός του Κλισιοσκοπίου δεν είναι να αποκομίσει κανένα οικονομικό ή πολιτικό όφελος, αλλά να στηλιτεύσει τη διαπλοκή και κάθε τι παράνομο. Να ανακαλύψει και να προβάλλει εκείνους, πάνω στους οποίους μπορεί να στηριχθεί, με ασφάλεια, το μέλλον του τόπου μας, ανεξαρτήτως Δημοτικής παράταξης ή πολιτικής ιδεολογίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...