Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα

Σύμφωνα με τον κο Βραχιολίδη από χτες το Κλισιοσκόπιο απέκτησε νέο αφεντικό. Τον 26χρονο δημοσιογράφο Μανώλη Χάλκο!


Το ακλόνητο επιχείρημα είναι ότι έχουμε την οσμή του Χάλκου. Ποιος ξέρει, ίσως φοράμε την ίδια κολόνια... Συγκεκριμένα, ο Βραχιολίδης λέει ότι οι θέσεις του Κλισιοσκοπίου περί των διεφθαρμένων
ΜΜΕ, αποπνέονται και στα άρθρα του Χάλκου στον Αντίλογο! Σκάνδαλο! Σε όλη την υφήλιο, μόνον ο Χάλκος και το Κλισιοσκόπιο έχουν αυτήν την άποψη!


Κύριε Βραχιολίδη, είτε σας αρέσει είτε όχι, τις απόψεις του Κλισιοσκοπίου απηχούν όχι μόνο οι συντάκτες του και ενδεχομένως, ο Χάλκος στον Αντίλογο, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του Χολαργού και πάμπολλοι άλλοι αναγνώστες μας από όλη την Ελλάδα. Αυτό το αποδεικνύουν τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνουμε καθημερινά, ενώ οι μόνοι που μας επιτίθενται παραμένετε εσείς και ο κύριος Κουγιουμτζόπουλος.


Μία παραίνεση προς τον κύριο Χάλκο. Ζητούμε συγνώμη που το όνομά σας εμπλέκεται εξαιτίας μας στο βούρκο της Χολαργιώτικής "ενημέρωσης", αλλά σας εκλιπαρούμε γονυπετείς, μην τσιμπήσετε στη φράση του Βραχιολίδη: "εάν ο νεαρός δεν έχει καμία σχέση με το ανώνυμο αυτό blog, ας βγει δημοσίως να το διαψεύσει. Και η επιστολή του θα δημοσιευτεί!". Τι είναι αυτά τα πράγματα; Τι εκβιασμός είναι αυτός; Δηλαδή, θα ήταν ωραίο να έβγαινε κάποιος άλλος και να έλεγε "αν ο Βραχιολίδης δεν έχει σχέση με την κεντρική λαχαναγορά, να βγει να το διαψεύσει"; Μην απαντήσετε, κύριε Χάλκο, διότι θα ανοίξει άσχημη φάμπρικα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...