Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζεται ο χαβαλές με τα μαϊμού e-mail

Του είχαμε υποσχεθεί ότι δεν θα τον εκθέσουμε, αλλά, αφού συνεχίζει να μας εμπλέκει με τα μαϊμού e-mail, δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Ο Βραχιολίδης, εν είδει Σέρλοκ Χόλμς, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εμείς στέλνουμε τα μαϊμού e-mail, διότι έλαβε μήνυμά μας στο blog του από
την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, από την οποία του είχαν σταλεί τα προαναφερθέντα e-mail.

Ποια ήταν η περίφημη αυτή διεύθυνση; Η noreply@blogger.com...! Δεν κάνουμε πλάκα, μπείτε να δείτε το σχετικό άρθρο του. Ο άνθρωπος, παρότι έχει blogspot, θεωρεί ότι η συγκεκριμένη διεύθυνση δεν είναι εκείνη του συστήματος του blogger.com, αλλά ότι θα μπορούσε να την έχει κατοχυρώσει κάποιος χρήστης!

Κύριε Βραχιολίδη, για τελευταία φορά, το noreply@blogger.com είναι η διεύθυνση που χρησιμοποιεί η μηχανή του blogger.com για την επικοινωνία μεταξύ αναγνωστών και bloggers σε ολόκληρο τον κόσμο! Όποιος και αν σας στείλει μήνυμα στο blog σας, την ίδια αυτή διεύθυνση θα δείτε εσείς. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να έχουμε αυτό τo e-mail. Το πολύ πολύ να μας άφηναν να είχαμε το klisioskopio@blogger.com...

Breaking news: O κος Βραχιολίδης, μόλις μας έστειλε και στο διάολο. Ο καθείς προσφέρει ό,τι του περισσεύει... Εμείς του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά, διότι ο Χολαργός μας τον χρειάζεται. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...