Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Οι εκδότες και το Καφέ (μέρος 1ο)

Στην αρχή, Βραχιολίδης και Κουγιουτζόπουλος πήγαν να κλείσουν το Καφέ με την πεπατημένη: Δασαρχείο, Πολεοδομία, Νομαρχία, Περιφέρεια, Εισαγγελέας, Επιστολές, Γνωστούς και Φίλους, Δημοσιεύσεις κ.ο.κ.

Όταν δεν έβγαλαν άκρη, έβαλαν τα μεγάλα μέσα. Πήραν αγκαλιά και το Δεμερτζή και πήγαν στην εκπομπή του Σπίνου στο Extra 3, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο
συγκεκριμένος δημοσιογράφος εκείνη την περίοδο είχε τσακωθεί με το Νικολάου.

Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλιοί, εκείνο το βράδυ ουδείς πίστευε στα αυτιά και τα μάτια του. Ακούσαμε για δεκάδες δέντρα (;) που δήθεν είχαν κοπεί για να φτιαχτεί το Καφέ. Μάθαμε για τόνους τσιμέντου (;;) που έριξαν οι μπετονιέρες (;;;), αλλά και για τα εκσκαπτικά μηχανήματα (;;;;) που έβγαλαν τόννους χώματος (;;;;;) για να μπουν τα θεμέλια (;;;;;;), καταστρέφοντας το πράσινο και το περιβάλλον (; προς το + άπειρο) και αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι αναφέρονται σε άλλο Δήμο και όχι στο Χολαργό.

Στο τέλος, τσίμπησε ο Νικολάου, πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή, τους έβρισε όλους (άλλος από κει...) και έδωσε πάλι λαβές για να τον πούνε τραμπούκο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...