Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Τα περίεργα της οικονομικής διαχείρισης του Καφέ

1) Κάτι που γνωρίζουν ελάχιστοι είναι το γεγονός ότι ο βασικός εξοπλισμός του Καφέ (ψυγεία, καφετιέρες, λοιπές ηλεκτρικές συσκευές κ.τ.λ.) πληρώθηκαν με προσωπική επιταγή ημέρας του ιδίου του Νικολάου, ύψους €25.000, καθώς ο προμηθευτής δεν δεχόταν πίστωση.

2) Το 2008, το Καφέ ξεκίνησε με ημερήσιους τζίρους που δεν ξεπερνούσαν τα €800, καθώς ακόμη ο κόσμος δεν είχε μάθει την ύπαρξή του. Είναι γνωστή, άλλωστε, η μηδενική επικοινωνιακή πολιτική των
Ενεργών Δημοτών.

3) Παρόλα αυτά, το 2008, μαζί με την ανοργανωσιά και τα ψώνια από το Βασιλόπουλο, το Καφέ άφησε κέρδη, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για να πάρει πίσω ο Νικολάου τα λεφτά του, αλλά και για να δοθεί επιχορήγηση στον Άρη Χολαργού. Υπολογίστε...

4) Το 2009, με τον κόσμο να συρρέει, τους ημερήσιους τζίρους να ξεπερνούν τα €2.800, χωρίς έξοδα πρώτης εγκατάστασης, αλλά και με τη συσσωρευμένη γνώση των λαθών του παρελθόντος, το Καφέ κατόρθωσε και "μπήκε μέσα"!

5) Το 2010, έπεσε κράξιμο στον Καραμπάση για την επιτυχία του 2009 και τελικώς το Καφέ ισολογίστηκε, χωρίς κέρδη, αλλά και χωρίς ζημιά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...