Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τι συνέβη με την "κατάληψη" του Δημαρχείου (μέρος 1ο)

Η Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού-Παπάγου (μας αρέσει που τώρα όλοι κολλάμε το Παπάγου στο όνομα για να είμαστε politicaly correct, λες και υπήρχε ποτέ στον Παπάγο άλλη κοινωνική οργάνωση πέραν της Λέσχης των Αξιωματικών) εμφανίστηκε στο Δημαρχείο και ζήτησε ευγενέστατα από την κα Κούτρα, Αντιδήμαρχο, μία αίθουσα, όποια να ΄ναι, για να κάνει μία συνέλευση, εν όψει των συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα, λόγω της επερχόμενης -τότε-
ψήφισης του νέου Μνημονίου.

Με λίγα λόγια, αυτό που ήθελαν να κάνουν ήταν να κρεμάσουν τα πανό τους και να κάνουν μία συμβολική κατάληψη με τη συνεργασία του Δήμου. Ναι... παλιά στο Τέξας! Η κα Κούτρα τους έριξε πόρτα.

Αφού ο Δήμος δεν παραχωρούσε αίθουσα, η Λαϊκή Συνέλευση ζήτησε έστω ένα μικρόφωνο και δύο ηχεία, ώστε να μπορέσουν να μιλήσουν στον κόσμο που θα συγκεντρωνόταν έξω από το Δημαρχείο και μέσα στο κρύο.

Η κα Κούτρα αρνήθηκε, αλλά δήλωσε ότι ο Δήμος στηρίζει τον αγώνα τους... Εντωμεταξύ, ο Ξύδης τους έφερε την Αστυνομία και όπως ήταν φυσικό, η Λαϊκή Συνέλευση προχώρησε -πολύ αργότερα- σε κανονική κατάληψη και πολύ καλά έκανε, προκειμένου να διεξαχθεί η συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...