Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Να λέμε και του στραβού το δίκιο (μέρος 1ο)

Μήπως, τώρα, αυτή η
είδηση έχει άλλη γεύση;
Δύο πράγματα μας έρχονται στο μυαλό, κάθε φορά που μιλάμε για τα καταστήματα του Χολαργού:

1) Δεμερτζής και Πολύδωρας ήταν οι μεγαλύτεροι υπέρμαχοι των μαγαζιών, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Αυτοί οι δύο συμπαρέσυραν σχεδόν όλους τους καταστηματάρχες ενάντια στο Νικολάου. Αυτοί οι δύο έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους
για να μας χαρίσουν τον Ξύδη, ως Δήμαρχο.

Ο τελευταίος κυνηγάει και κλείνει, μόνο στο Χολαργό, το ένα μαγαζί μετά το άλλο. Όσα του ξέφυγαν τα κλείνει, εμμέσως, με την έλλειψη φωτισμού, το μη στολισμό στις γιορτές, την εγκατάλειψη ολόκληρων περιοχών, το μη κλάδεμα δέντρων, το μηδενικό αναπτυξιακό έργο, το μηδενικό ανακατασκευαστικό έργο, το μηδενικό βελτιωτικό έργο και τη γενικότερη απαξίωσή του προς τους επαγγελματίες. Ευχαριστούμε, τους συγκεκριμένους Χολαργιώτες για αυτήν τους την καλοσύνη, διότι γνώριζαν καλύτερα από τον καθένα τι θα συμβεί. Τώρα, όλοι γλείφουν τον Ξύδη.

2) Ο Νικολάου, από την άλλη, έχει ήδη φάει 8 μήνες φυλάκιση, πρωτοδίκως, διότι ΔΕΝ σφράγισε το Tease Plus, ενώ έκατσε στο σκαμνί και για τον Αβραάμ. Σήμερα, εν αναμονή του Εφετείου για την ίδια υπόθεση, όλος ο τοπικός Τύπος, αλλά και οι αντίπαλοί του, παρακαλάνε να ξανακαταδικαστεί, ώστε να χάσει την έδρα του στο Δημοτικό Συμβούλιο, να μην ξανακατέβει στις εκλογές και τα όρνια να πάρουν την παράταξή του στα χέρια τους. Τώρα, όλοι θέλουν να τελειώσουν το Νικολάου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...