Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Να λέμε και του στραβού το δίκιο (μέρος 2ο)

Τζάμπα καίει η λάμπα
της διαφάνειας, κυρ Βασίλη
Σύμφωνα με τους εχθρούς του, όταν ο Νικολάου δεν έκλεινε μαγαζί, τα "έπαιρνε' από τον καταστηματάρχη. Όταν το έκλεινε, το έκανε διότι δεν τα είχε "πάρει".

Αντίθετα, όλοι οι άλλοι είχαν πάντα τις καλύτερες προθέσεις. Ούτε ψήφους ψάρευαν, ούτε λεφτά, ούτε άλλα συμφέροντα είχαν, ούτε κορόιδευαν κανέναν. Έστω... Ας δούμε, τώρα,
μερικά ιστορικά γεγονότα:

Έχετε δει εσείς τόσο διαπλεκόμενο πολιτικό να μην μπορεί να κάνει ούτε ένα προεκλογικό πάρτι, χωρίς να πληρώσει αδρά; Ο Νικολάου έκανε μόλις μία εκδήλωση για τη νεολαία της παράταξής του στο My Place που του στοίχισε περί τα €2.000, μετρητά. Το πάρτι στο Grey αναβλήθηκε, λόγω οικονομικού στριμώγματος.

Πάμε στην αντίπερα όχθη: Πάρτι Ξύδη, με χιλιάδες κόσμο στο Verde. Μαϊμού προεκλογική εκδήλωση (reunion συμμαθητών το λένε τώρα) Αποστολόπουλου στο Tease Plus. Κοινή προεκλογική εκδήλωση Τούτουζα-Αποστολόπουλου, πάλι στο Tease Plus. Πόσο στοίχησαν, άραγε, αυτά; Σύζυγος Μπόμπου υποψηφία ψηφοδελτίου Δεμερτζή, στο δεύτερο γύρο αγώνας υπέρ Ξύδη. Το Piquet ήταν κάθετα κατά Νικολάου και φιλοξενούσε τα φυλλάδια του Δεμερτζή. Το Go-Go Cafe, επειδή οι χρήσεις γης δεν επέτρεπαν καφετέρια, είχε πάρει άδεια ζαχαροπλαστείου (!) από το Νικολάου. Επίσης προεκλογικό κέντρο του Δεμερτζή και δεύτερο γύρο, φυσικά, όλοι Ξύδη! Και πάμπολα άλλα παραδείγματα που δεν είναι της παρούσης.

Για να μην παρεξηγηθούμε, δικαίωμα του κάθε επιχειρηματία είναι να ψηφίσει, να στηρίξει, να προσφέρει τζάμπα πάρτι και να κατέλθει υποψήφιος με όποιον θέλει. Δεν είναι ούτε κακό, ούτε παράνομο. Απλά, το Κλισιοσκόπιο τυγχάνει συνάδελφος του κου Ξύδη. Δηλαδή και οι δύο ακόμη ψάχνουμε να βρούμε τη διαπλοκή και τις λαμογιές του Νικολάου...

Hint: Όταν πήρε άδεια ζαχαροπλαστείου το Go-Go Cafe, είχε πολλή πλάκα η, για χαβαλέ, παραγγελία: "μία νουγκατίνα, παρακαλώ"!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...