Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Επιλεκτική Δημοκρατία (μέρος 2ο)

Ακόμη και τα μικρά κόμματα στη Βουλή, καλώς ή κακώς, κάποιος τα ψήφισε. Μία ψήφο εσύ, μία και αυτοί. Και δεν νομίζουμε ότι κάποιος επέλεξε ΛΑ.Ο.Σ ή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επειδή τον διόρισε στο Δημόσιο ο Τσίπρας ή ο Μπουμπούκος...

Παράλληλα, όλοι τους 300 της Βουλής βρίζουμε, όχι μόνον αυτούς που ψηφίζουν κάθε φορά, εκ
περιτροπής, τα μέτρα.

Όσο για τις τζάμπα μαγκιές ότι θα μπουκάρουμε στη Βουλή και θα κρεμάσουμε τους πολιτικούς στην Ομόνοια, μη φάτε διότι έχουμε γλαρόσουπα. Πάλι τα μαγαζιά των μεροκαματιάρηδων κάηκαν και το σουβλατζίδικο εκείνου του δύστυχου.

Ούτε δίκη για εθνική προδοσία θα γίνει, αν και θα έπρεπε, διότι θα αλληλοκαλυφθούν πάλι, μεταξύ των, όπως πάντα. Μόνη λύση να μην ξαναψηφίσει ποτέ κανείς κανένα από τα γνωστά λαμόγια, αν και δυστυχώς, ούτε αυτό το βλέπουμε.

Στις μεθεπόμενες εκλογές και αν η Ελλάδα υπάρχει ακόμη, θα μας θυμηθείτε, όταν τα μεγάλα κόμματα θα ξαναπιάσουν μαζί το 85%.

Τώρα που είπαμε δίκη, θυμηθήκαμε τους έξαλλους πανηγυρισμούς των τότε λεγόμενων Πρασινοφρουρών, όταν αθωώθηκε ο Ανδρέας στο Ειδικό Δικαστήριο για τις μίζες και τα Pampers. Σήμερα, κλαίνε τη σύνταξή τους και βρίζουν τους απατεώνες τους πολιτικούς...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...