Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τα ξένα κόλλυβα

Τι κάνει ο Ξύδης, τόσες ώρες, κλειδωμένος στο γραφείο του, δεδομένου ότι τίποτα δεν συμβαίνει στην πόλη, ένας Θεός ξέρει. Αυτοί που λένε ότι μονολογεί όλη μέρα "Είμαι Δήμαρχος, είμαι Ο Δήμαρχος" είναι κοινοί συκοφάντες και θα έπρεπε να ντρέπονται.

Α, ξέρουμε ένα πράγμα που κάνει. Δέχεται επισκέψεις. Μη φανταστείτε πολίτες, κατοίκους,
δημότες, Χολαργιώτες και λοιπά μιαρά στοιχεία. Με τη μέθοδο, δε, των απευθείας αναθέσεων, δεν έχει καν λόγο να δει προμηθευτές, μελετητές κ.τ.λ.

Οι επισκέψεις περιορίζονται σε Παπαγιώτες συνταξιούχους Στρατηγούς, Πτεράρχους και Ναυάρχους που επειδή δεν έχουν δουλειά να κάνουν, όπως ακριβώς και ο Δήμαρχός μας, περνούν την ώρα τους, πίνοντας καφέ στο Δημαρχείο και ανταλλάσσουν όλη μέρα προσφωνήσεις, όπως: "Στρατηγέ, μου!", "Ναυαρχέ μου" κ.τ.λ.

Τι πίνουν; Καφέ; Ποιος τον πληρώνει; Οι εργαζόμενοι; Ποιος άλλος πίνει καφέ από την τσέπη των εργαζομένων; Οι υπόλοιποι Διοικητικοί του ορόφου; Ποιοι; Οι ειδικοί Σύμβουλοι, όποτε θυμούνται να περάσουν μία βόλτα από το γραφείο τους; Άλλοι; Η Κούτρα και ο Αποστολόπουλος, γνωστοί και οι δύο για τα κιμπαριλίκια τους; Σαν δεν ντρέπεστε να βγάζετε τέτοια συμπεράσματα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...