Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

H "κατσίκα" που έγινε αρνάκι

Αντίστοιχη, αν όχι και χειρότερη περίπτωση, είναι η κάτωθι:

Στη διάρκεια προσυμβουλίου των Ενεργών Δημοτών το 2007, η κα Αθανασάκου-Μουντάκη λογομάχησε με τον τότε Δήμαρχο Χολαργού, Δημήτρη Νικολάου, καθώς είχε τα νεύρα της επειδή δεν έγινε Αντιδήμαρχος.

Την ώρα που άνοιξε την πόρτα για να φύγει εκνευρισμένη, ο Νικολάου την αποκάλεσε "κατσίκα".

Αποτέλεσμα: Η κα Αθανασάκου έγινε Αντιδήμαρχος το 2008 και το 2010, ενώ στο ενδιάμεσο ήταν η πιο
καλοπληρωμένη Πρόεδρος ΝΠΔΔ, ως επί κεφαλής των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών...

Εμείς δεν θα πάρουμε θέση, αν αξίζουν στις συγκεκριμένες οι χαρακτηρισμοί "πλύστρα" και "κατσίκα". Θα πούμε, όμως, με σιγουριά ότι όταν είσαι μεγάλο παιδί και αποφασίζεις, ακόμη και πάνω στα νεύρα σου, να προβείς σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς, μετά πρέπει να συμπεριφερθείς ανάλογα, στηρίζοντας την άποψή σου.

Από την άλλη μεριά, αν είσαι μεγάλη γυναίκα και κάποιος, παρουσία κόσμου, σε χαρακτηρίσει κατά τέτοιον τρόπο, τον μουτζώνεις δια παντός και τραβάς το δρόμο σου. Δεν τον γλύφεις, μετά από λίγο, για τις θέσεις και τα λεφτά.

Hint: Προσοχή στην προεκλογική φωτό της κας Αθανασάκου, από τις περασμένες εκλογές. Βάσει της πραγματικότητας, η συγκεκριμένη φωτό πρέπει να τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, την ημέρα της αποχώρησης των Γερμανικών Στρατευμάτων Κατοχής από το Καστέλι της Κρήτης, στις 24 Σεπτεμβρίου του 1944..!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...