Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ευαγγελοπούλου-Τσικρικώνη: Τι έχουν τα έρμα και πλακώνονται (μέρος 1ο)

H κα Τσικρικώνη, ως γνωστόν, τυγχάνει κόρη του εκλιπόντος πρώην Προέδρου της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Χολαργού. Η συγκεκριμένη Τοπική Οργάνωση και ο πρώην Πρόεδρός της, ως γνωστόν, ελέγχονταν ανέκαθεν από τον Πολύδωρα, σε σημείο αηδίας.

Ο Πολύδωρας, ως γνωστόν, είχε
προστατευόμενο τον Τούτουζα και κατ' επέκταση ο Τούτουζας ήλεγχε εξίσου την Τοπική της ΝΔ. Όσο Πρόεδρος ήταν ο Τσικρικώνης, αν κάποιος δεν απολάμβανε της εύνοιας του κυρ Αντώνη, τον έτρωγε η μαρμάγκα. Ακόμη και στις εκδηλώσεις της Τοπικής, για να αναφερθεί το όνομα κάποιου επισήμου, έπρεπε πρώτα να έχει υποβάλλει τα ταπεινά σου σέβη σε Τούτουζα και Πολύδωρα. Κάτι Παπαναστασίου και λοιπούς ασεβείς, τους έτρωγε το μαύρο σκοτάδι. Παροιμιώδης έχει μείνει η φράση του Προέδρου: "Κάντε και σεις τα "δωράκια" της στην Τοπική, όπως η κα Τούτουζα και θα σας αναφέρουμε και εσάς στην εκδήλωση..."!

Όσο ο Πολύδωρας έτρωγε με χρυσά κουτάλια στο Νικολάου, η Τοπική και η οικογένεια Τσικρικώνη ήταν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του πρώην Δημάρχου Χολαργού. Μόλις του κυρ Αντώνη του κόπηκε το μαμ, έγιναν όλοι εχθροί. Όταν ο Ξύδης παρακάλαγε τον κάθε τελειωμένο και κατεστραμμένο για να κλείσει ψηφοδέλτιο, ο Τούτουζας που τότε ήταν ερωτευμένος με το Δήμαρχο Παπάγου, προκειμένου να τον βοηθήσει, του έφερε την Τσικρικώνη, μπας και πιάσει την ποσόστωση του 33% σε γυναίκες. Ας πρόσεχαν και οι δύο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...