Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ευαγγελοπούλου-Τσικρικώνη: Τι έχουν τα έρμα και πλακώνονται (μέρος 4ο)

Η συγκεκριμένη εφημερίδα, λοιπόν, με κάθε ευκαιρία, περιλούζει όχι μόνον τους Τούτουζα και Αποστολόπουλο, αλλά και όλους τους έχοντες οιανδήποτε σχέση μαζί τους. Φυσικά, η Τσικρικώνη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και
μαζεύει όλες τις αδέσποτες.

Πότε με αποκαλύψεις, πότε με ανακαλύψεις, πότε με εφευρέσεις, πότε με σκάνδαλα, πότε με δήθεν σκάνδαλα, πότε με υπονοούμενα, πότε με παρατσούκλια, η κόντρα όσο πάει και κορυφώνεται. Εντάξει, είπαμε, οι συγκεκριμένοι δούλεψαν πολύ κόσμο, σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που πουλούσαν προεκλογικά, αλλά μάλλον το αντίθετο, φταίνε για πάρα μα πάρα πολλά, αλλά όχι και για όλα. Κάπου, κάποιοι το έχουν παραξεφτιλίσει.

Το χειρότερο, όμως, που συνέβη και ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τα απαράδεκτα υπονοούμενα για σεξουαλικά σκάνδαλα μεγατόνων που όσο κεκαλυμμένα και αν γράφτηκαν, όλοι καταλάβαμε τι και ποιους εννοούσαν, ασχέτως αν, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να τα επιβεβαιώσουμε ως αληθή. Παράλληλα, είναι γεγονός ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα, συγκεκριμένος μουσάτος, με αυτοκίνητο σακαράκα του '80, την έστηνε έξω από συγκεκριμένο σπίτι και παρακολουθούσε τα μπες-βγες, μέχρι να τον πάρουν είδηση και να γίνει της μουρλής.

Όπως γίνεται κατανοητό, βάσει των στρατοπέδων που έχουν σχηματιστεί και τη ζημιά που προξενεί ο ένας στον άλλο, μία σπίθα σε ένα φαινομενικά ακίνδυνο θέμα αρκεί να φέρει την έκρηξη και πού είστε ακόμη.

Hint: Δεν ήταν αυτός αξιοπρεπής τσακωμός μεταξύ μεγαλοστελεχών που σέβονται τους εαυτούς τους. Δεν έχουμε όρεξη ούτε να κάνουμε χαβαλέ. Μας θύμισε περισσότερο ξεκατίνιασμα της αυλής για το ποιανής η μπουγάδα λερώνει τα απλωμένα ρούχα της αποκάτω. Κρατήστε και ένα επίπεδο. Εντάξει, εντάξει, αυτό ήταν χαβαλές!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...