Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Παϊτέρης και Στάικος

Προσοχή: Εμείς δεν λέμε πουθενά ότι ο Στάικος δίνει τις δουλειές στον Παϊτέρη, άλλωστε το θέμα μας και εδώ δεν είναι ο κύριος Μπάμπης, αλλά ο Ξύδης. Το πώς ο Παϊτέρης τα έχει βρει με το Δήμαρχο είναι δικό του θέμα. Ο Στάικος γνώρισε τον Παϊτέρη από τον Ξύδη και τον πήρε ως συνεργάτη, μετά από παράκληση του Δημάρχου.

Είναι αλήθεια ότι Στάικος και Παϊτέρης συνδέονται με φιλία και συνεργασία που ξεκινά από το 2004 και αποδεικνύεται όχι μόνον από τη συγκεκριμένη φωτό, αλλά και με την εργασιακή εμπλοκή του δεύτερου σε όλες τις δωρεές που έχει κάνει, μέχρι τώρα ο κος Στάικος.

Το κακό της ιστορίας είναι ότι ο Ξύδης, πέραν
κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων που καλώς ή κακώς σχετίζονται μεταξύ τους, δεν συνεργάζεται και δεν δίνει δουλειές πουθενά αλλού, ενώ μετά έχει μούτρα να ψέγει τους άλλους για τα νόμιμα και τα ηθικά.

Προφανώς, είναι τουλάχιστον ηλίθιο να υποστηρίξει κανείς ότι ο Στάικος εξαργυρώνει τις δωρεές του με μερικές απευθείας αναθέσεις του Ξύδη προς τον Παϊτέρη. Στην τελική, θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει ο ίδιος τις απευθείας αναθέσεις και αντί να βάζει από την τσέπη του, να κερδίζει νόμιμα.

Το αν ο Παϊτέρης εξαργυρώνει την προεκλογική δουλειά που έκανε για τον Ξύδη είναι ένα άλλο θέμα προς συζήτηση. Είναι γνωστόν ότι ο κος Παϊτέρης έφτιαξε τα δύο εκλογικά κέντρα του Ξύδη, αλλά και το προεκλογικό του υλικό. Είναι, λοιπόν, προφανές ότι, όπως και στην περίπτωση του γαμπρού του Πολύδωρα, ο Ξύδης ξεχρεώνει προεκλογικές συμφωνίες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...