Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Το άλλο πολύ χοντρό "λάθος" στη Διαύγεια (μέρος 2ο)

Αντί, τότε, ο Δήμαρχος να κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο και να διορθώσει το ποσό, επέμενε ότι δεν είναι τα ίδια ποσά και ότι για το Χολαργό είναι πολύ περισσότερα. Ο δε Τούτουζας που είχε χειριστεί το θέμα έκανε μούγκα του.

Επί τόπου, ο Κεχρής εξήλθε της
αιθούσης, μπήκε στη Διαύγεια, εκτύπωσε τις δύο Απόφασεις, γύρισε στο Συμβούλιο και έτριψε τα ποσά στη μούρη του Δημάρχου. Ήταν ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία που Δήμαρχος έφαγε τόσο γρήγορη χλαπάτσα. Τότε, ξύπνησε ο Τούτουζας και παραδέχτηκε ότι όταν τα ποσά ήταν τα ίδια και ότι προφανώς είχε ξαναγίνει κάποιο ανεξήγητο "λάθος" στη Διαύγεια...

Και αυτό το θέμα πέρασε στα ψιλά. Ξυπνάτε Χολαργιώτες, η Διοίκησή σας σας δουλεύει. Ανεβάζουν ό,τι γουστάρουν στη Διαύγεια και περιμένουν να δούνε, αν θα το πάρει κανείς είδηση. Έχουν τη σιγουριά που τους προσφέρει ο διαπλεκόμενος και αποστειρωμένος Τύπος, αλλά και την ανυπαρξία σοβαρής συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, καθώς όλοι κρατούν ισορροπίες για την "επόμενη μέρα". Αυτή η "επόμενη μέρα", μέχρι να έρθει, θα μας έχει καταστρέψει τελείως.

Αν και εφόσον κάποιος γραφικός, τυχαία, πάρει γραμμή, αμέσως ανασύρεται η δικαιολογία του λάθους στη Διαύγεια και τελειώνει εκεί το θέμα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...