Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Η δίκη για την ΑΔΕΧ

Άρα, από το 2003, έως το 2005, ουδέν πρόβλημα. Το ίδιο και για το 2010. Οι κατηγορούμενοι, λοιπόν, την περίοδο 2006-2009 δεν συνέταξαν προϋπολογισμούς, έβλαψαν την ΑΔΕΧ και προκάλεσαν παράνομο όφελος σε τρίτους, δηλαδή στους πελάτες της ΑΔΕΧ.

Ποιος ήταν ο μοναδικός πελάτης της ΑΔΕΧ; Ο
Δήμος Χολαργού! Ποιο ήταν το παράνομο όφελος που κέρδισε ο Δήμος Χολαργού; Τα χρήματα που δεν έδωσε ποτέ ο Δήμος Χολαργού στην ΑΔΕΧ!

Συνεπώς, οι κατηγορούμενοι θα αθωωθούν, όχι γιατί εμπλέκεται και η Αντιπολίτευση, όπως μας λέει ο κυρ Χάρης, αλλά διότι ωφέλησαν το Δήμο, "βλάπτοντας" την ΑΔΕΧ, δηλαδή πάλι το Δήμο.

Επίσης, ας σταματήσει ο Ξύδης να κλαίει ότι πρέπει ο Δήμος να δώσει χρήματα στην ΑΔΕΧ για να την ισολογίσει, διότι η ΑΔΕΧ δεν είναι άλλο πράγμα από το Δήμο. Ή έχει υποχρεώσεις από έργα που έγιναν στο Χολαργό ή έχει υπόλοιπο ταμείου που πάλι στο Δήμο θα μείνει. Νισάφι πια με την απροθυμία να δοθεί ένα € για το Χολαργό.

Hint: Κατά την "αμαρτωλή" αυτήν περίοδο, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΔΕΧ, μεταξύ άλλων, ήταν οι κύριοι Αποστολόπουλος και Κουρέτας, νυν πρωτοπαλίκαρα του Ξύδη. Ας το λάβουμε υπόψιν μας για τη συνέχεια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...