Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Το έπος της Ευαγγελοπούλου

Η Ευαγγελοπούλου προκειμένου να ικανοποιήσει τον Ξύδη, χειρίστηκε το θέμα του ΓΑΣΧ, τόσο άκομψα, όπως και το σύνολο των θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της και θα δούμε σε επόμενες αναρτήσεις.

Τσακωμοί επί τσακωμών, αυταρχικές συμπεριφορές, ασυναρτησίες και γενικά μία κατάσταση όπου ουδείς μπορούσε να βγάλει άκρη για το τι συμβαίνει και τι ετοιμάζει ο ΔΟΠΑΠ. Τελικά, δημιουργήθηκε το ανταγωνιστικό τμήμα στίβου του Δήμου, με τις ευλογίες, αλλά κυρίως τις διαβεβαιώσεις της Προέδρου ότι θα είναι τζάμπα.

Όπως ήταν λογικό έφυγε κόσμος από τον ΓΑΣΧ και πήγε στο
"τζάμπα". Αποτέλεσμα, το Δημοτικό Τμήμα διαλύθηκε πολύ γρήγορα, ο γυμναστής είναι απλήρωτος, τα παιδιά έμειναν στον αέρα και ντρέπονται να ξαναγυρίσουν στον ΓΑΣΧ, αλλά το καλύτερο ήρθε αμέσως μετά.

Στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΑΠ ο Τοπικός Σύμβουλος κος Τσουροπλής προσκόμισε και επέδειξε στα μέλη τρεις αποδείξεις, από τρία διαφορετικά μπλοκ εισπράξεων του ΔΟΠΑΠ, σύμφωνα με τις οποίες γονείς είχαν πληρώσει για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο "τζάμπα" Δημοτικό Τμήμα Στίβου €20! Ακριβώς, όσο είναι και η συνδρομή στον ΓΑΣΧ!

Αμέσως, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Άκης Παπαγεωργίου κάλεσε εντόνως την κα Ευαγγελοπούλου να παραιτηθεί, καθώς πρώτη φορά στην ιστορία πιάνεται Πρόεδρος Νομικού Προσώπου του Δήμου να λέει τόσο αυταπόδεικτα, αλλά και ξεδιάντροπα, ψέμματα. Φυσικά, η Ευαγγελοπούλου παραμένει στη θέση της, διότι ποιος έχασε την τσίπα και τη φιλαλήθεια στη Νέα Πορεία για να τη βρει η κα Προεδρος. Από την άλλη, ο Ξύδης που τόσο κόπτεται για την αλήθεια και την τιμιότητα, δεν θεώρησε σημαντικό το συμβάν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...