Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Τι συνέβη με το ΓΑΣΧ επί Ξύδη

Ο Ξύδης τα πήρε κρανίο με τους δύο καμπαλέρος, οι οποίοι όπως φάνηκε, όπου και να πάνε, μυαλό δεν βάζουν και κάνουν τα ίδια, μέχρι να γίνουν Δήμαρχοι. Έβαλε, λοιπόν, την Ευαγγελοπούλου Πρόεδρο στο ΔΟΠΑΠ με σκοπό να αναδείξει τα μαύρα ταμεία και τις παρανομίες του Τούτουζα στο ΔΑΟΧ.

Ο Αποστολόπουλος την ψιλιάστηκε και μαζεύτηκε, αφήνοντας τον Τούτουζα εκτεθειμένο. Τη συνέχεια και την κατάληξη του Τούτουζα την ξέρουμε πλέον όλοι. Το ίδιο και την οσφυοκαμψία
του κουμπάρου του στον Ξύδη.

Προφανώς, μετά από όλα αυτά την πλήρωσε ο ΓΑΣΧ, καθώς και οι γυμναστές κόπηκαν, το ίδιο και οι μεγάλες επιχορηγήσεις, αλλά για να ισοπεδωθεί τελείως, φτιάχτηκε και το ανταγωνιστικό τμήμα του Δήμου.

Η άποψη του Κλισιοσκοπίου είναι ότι ο ΓΑΣΧ είναι καλός και πρέπει να υπάρχει. Μας είναι αδιάφορο με ποια φόρμουλα θα στηριχθεί από το Δήμο, καθώς προέχει ο αθλητισμός και η απομάκρυνση των παιδιών μας από κάθε είδους κακές έξεις.

Από την άλλη, Τούτουζας και Αποστολόπουλος θα πρέπει να ντρέπονται για τη γενικότερη διαπλοκή και συμπεριφορά τους, αλλά κυρίως για την προσπάθειά τους να κοροϊδέψουν το λαό, εμφανιζόμενοι ως οι Αρχιερείς της Κάθαρσης. Ευτυχώς, όχι για πολύ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...