Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η Ευαγγελοπούλου και το καταχρεωμένο κινητό του πρώην Δήμου Χολαργού

Λαμπρές ημέρες δόξης η Ευαγγελοπούλου δεν έχει καταγράψει μόνον στο νέο Δήμο, αλλά και στον πρώην Δήμο Χολαργού, κατά τη διάρκεια της πρώτης τετραετίας του Νικολάου.

Η συγκεκριμένη ήταν μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου και παρίστανε την "παρά τη Ευαγγελίδου"... Για κάποιο λόγο που ουδείς έχει ακόμη καταλάβει, της είχε παραχωρηθεί κινητό τηλέφωνο του Δήμου. Σημειωτέον, δεν ήταν ούτε εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος, αλλά ούτε καν υποψηφία. Οι γνωστές φιλανθρωπίες του Νικολάου που, καλά να πάθει, τις βρήκε και τις βρίσκει μία-μία
μπροστά του.

Εκείνη την περίοδο ο γιος της κας Ευαγγελοπούλου σπούδαζε στο Εδιμβούργο της Σκωτίας και η μαμά θεώρησε καλό να κάνει χρήση του "υπηρεσιακού" τηλεφώνου για να επικοινωνεί με το τέκνο της, λες και όλοι οι άλλοι γονείς που το πληρώνουν από την τσέπη τους είναι ηλίθιοι.

Τους πρώτους μήνες δεν το πήρε κανείς είδηση και μόλις έσκασαν κάτι δυσθεώρητοι λογαριασμοί, στους Ενεργούς Δημότες έγινε ο χαμός. Τη στιγμή που δεν είχαν κινητό του Δήμου Πρόεδροι και Αντιδήμαρχοι, η Ευαγγελοπούλου έσκιζε το Χολαργό στους λογαριασμούς. Κάτι καραγκιοζιλίκια που έχουν γραφτεί για χίλια κάτι ευρώ, να πάνε να τα πούνε αλλού. Το σύμπαν θυμάται και γνωρίζει ότι το συνολικό ποσό ξεπέρασε τα €5.500 και αποτελούσε καθημερινό θέμα συζήτησης το αν πρέπει να τα πληρώσει από την τσέπη της.

Φυσικά, ο Νικολάου της τη χάρισε, όπως έκανε και στο σύνολο των παρλαπίγκων που είχε μαζέψει γύρω του, απλά σιγά-σιγά τής έδειξε την πόρτα της εξόδου. Η Ευαγγελοπούλου επέστρεψε -και αυτή- για να εκδικηθεί το Νικολάου και την παράταξή του, μέσω του Ξύδη.

Στα ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...