Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Γιατί έφυγε, στην πραγματικότητα, η Ευαγγελοπούλου από τους Ενεργούς Δημότες

Η Ευαγγελοπούλου, όσον καιρό ασχολείτο με το Πνευματικό Κέντρο του πρώην Δήμου Χολαργού, έλεγε ότι δουλεύει στην ΕΡΤ. Επειδή, όμως, όλη μέρα ήταν στο Δημαρχείο και ο κόσμος απορούσε πότε εργάζεται στην ΕΡΤ, έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ την είχε βάλει σε θέση-ψυγείο και για αυτό δεν πατάει. Προφανώς, ακόμη και σε θέση ψυγείο ο Δημόσιος Υπάλληλος πρέπει να βρίσκεται στην Υπηρεσία του, αλλά τι ψάχνουμε να βρούμε τώρα... Δουλέψτε ηλίθιοι, κλάψτε για την Κρίση και ξαναψηφίστε τέτοιους να σας διοικούν.

Μόλις βγήκε ο Καραμανλής, το 2004, μας τελείωσαν, όμως, οι δικαιολογίες περί του ΠΑΣΟΚ και έπρεπε να δουλέψουμε. Η Ευαγγελοπούλου, τότε, χτυπιόταν να τη
βάλει ο Νικολάου Πρόεδρο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, ώστε να ξαναβρεί δικαιολογία για να μην πηγαίνει στη δουλειά της.

Φυσικά, αυτό ήταν αδύνατον, όταν ο Δήμαρχος είχε ήδη αρκετούς εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους εκτός Διοίκησης και κάτι τέτοιο θα έβρισκε απίστευτες αντιδράσεις. Το δε σκάνδαλο με τα τηλέφωνα στο Εδιμβούργο είχε δυσχεράνει κατά πολύ τη θέση της συγκεκριμένης εντός των Ενεργών Δημοτών. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.

Hint: Όπως διαπιστώνουμε, ο Ξύδης έχει μαζέψει το αφάν γκατέ της περιοχής. Όποιος για κάποιο λόγο είχε λερωμένη τη φωλιά του και τον είχαν πάρει πρέφα στους Ενεργούς Δημότες, πήγε σινάμενος-κουνάμενος στη Νέα Πορεία. Πολύδωρας, Μπέσιλα, Τούτουζας, Τσοχαλής, Αποστολόπουλος, Καραμανέας, Τσικρικώνη, Ευαγγελοπούλου και έχει πολύ πράμα ακόμη από πίσω. Μην ανησυχείτε, εδώ είμαστε εμείς... Ευτυχώς, πάντως, που επανήλθαν όλοι αυτοί για να μας σώσουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...