Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

O "Αντίλογος" και η αλγεινή εντύπωση (μέρος 1ο)

Η εφημερίδα "Αντίλογος" μας έκανε το ερώτημα: Tι προσφέρει στην ενημέρωση και πόσο ενδιαφέρει σήμερα τους δημότες ΑΥΤΗ μας η ανάρτηση; Αν και είχαμε την αίσθηση ότι ήμασταν κατατοπιστικότατοι, η επανάληψη γαρ μήτηρ μαθήσεως.

1) Το Κλισιοσκόπιο δεν είναι ούτε ενημερωτικό, ούτε δημοσιογραφικό. Είναι δημοσιολογικό. Όταν το αντιληφθείτε, θα μπορέσετε και να το χωνέψετε.

2) Η κα Αθανασάκου, μετά το "κατσίκα", έλαβε δύο Αντιδημαρχίες και μία Προεδρία στους Παιδικούς Σταθμούς. Συνολικό, νόμιμο, οικονομικό όφελος: Περίπου €65.000! Μόνο τον "Αντίλογο" δεν πρέπει να ενδιαφέρει το πώς και με ποια κριτήρια μοίραζε ο Νικολάου θέσεις και λεφτά. Μόνο τον "Αντίλογο" δεν πρέπει να ενδιαφέρει πόσο οσφυοκάμπτης πρέπει να είναι κάποιος, ώστε, μετά το δημόσιο εξευτελισμό του, να παραμένει σε μία παράταξη για τα οφίτσια και τα χρήματα.

3) Μιας και το φερε η κουβέντα, να θυμίσουμε και ένα άλλο περιστατικό ή και αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν; Υπάρχει ή δεν υπάρχει εκείνη η περίφημη επιστολή Αυγουρόπουλου μετά τις εκλογές του
1998, στην οποία ανέφερε ότι αν του συμβεί κάποιο ατύχημα, θα φταίει ο Νικολάου; Η επιστολή έχει δημοσιευτεί μέχρι και στις 30 Μέρες. Αφορμή ήταν ένα τηλεφώνημα του Νικολάου στο σπίτι του Αυγουρόπουλου και επειδή ο δεύτερος ήταν απών, αιτία απετέλεσε η έντονη συνομιλία του πρώην Δημάρχου με τη σύζυγο του "απειληθέντος". Ήταν η εποχή που ο Νικολάου είχε χάσει τις εκλογές με την τεράστια διαφορά των 21 ψήφων και όλοι προσπαθούσαν να τον αντικαταστήσουν. Μάλιστα, πολύ δυνατά έπαιζε και το όνομα του κου Κώστα Δεληγιάννη, εκλεκτού τότε των Πολύδωρα, Παπαναστασίου, Αυγουρόπουλου, Λινάκη.

Για να δούμε παρακάτω πόσο διδακτικό και ενδιαφέρον είναι το συγκεκριμένο περιστατικό...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...