Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Πώς, πότε και γιατί έπαθε ο Τίγκας, Αυγουροπουλίαση (μέρος 2ο)

Αυτό που κάνει ότι δεν θυμάται ο Κώστας Τίγκας, είναι ότι ουσιαστικά ο Ξύδης του έκοψε και την τελευταία πιθανότητα που είχε να διοικήσει τον ενιαίο Δήμο. Είναι ότι η Νέα Πορεία και οι συκοφάντες που τη στήριξαν του στέρησαν το δικαίωμα να είναι σήμερα ο Νο2 του Δήμου και να έχει πολλές πιθανότητες να διαδεχθεί το Νικολάου το 2014.

Αντίθετα, σήμερα ο Τίγκας, προσεγγίζοντας τα 70, παρακαλάει να μην κατέβει ο Ξύδης, ο Στάικος ή οποιοσδήποτε άλλος Παπαγιώτης, ώστε να καταφέρει να κάνει παράταξη, να περάσει στο δεύτερο γύρο και να χάσει πανηγυρικά ακόμη και αν βρει απέναντί του Υποψηφία Δήμαρχο μία οποιαδήποτε Χολαργιώτικη... λακκούβα, από τις πολλές που δημιούργησε και
συντηρεί με περίσσια σπουδή η Διοίκηση Ξύδη.

Τα ενδεχόμενα όνειρά του για δαχτυλίδι ή στήριξη από τον Ξύδη, είμαστε υποχρεωμένοι να τα διαλύσουμε, υπενθυμίζοντάς του ότι ο Ξύδης δεν είναι Νικολάου. Ο Ναύαρχος δεν ξεχνά ποτέ ούτε τους εχθρούς του, ούτε όσους τον πολέμησαν. Το ότι αφήνει τον Καραμανέα να ξεσκίζει την Κούτρα, αποδεικνύει ότι ούτε αυτό το έχει ξεχάσει ο Δήμαρχος, όσο αρνάκι και αν έγινε η συγκεκριμένη. Όσα φοντάν και όσα παξιμαδάκια και αν του πηγαίνει, δουλικά, τρέχοντας, κάθε πρωί που τον βλέπει στο Δημαρχείο.

Το πολιτικό δράμα του Κώστα Τίγκα, λοιπόν, προβλέπουμε να κορυφώνεται όταν, έπειτα από καμιά δημοσκοπησούλα, θα ξαναχτυπήσει την πόρτα που έκλεισε μόνος του, μαζί με τους υπόλοιπους αντάρτες και προδότες που έχουν αρχίσει να συνωστίζονται στο κατώφλι της πρώην παράταξής τους. Και αυτή θα είναι η απόλυτη ξεφτίλα για όλους τους!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...