Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Πώς, πότε και γιατί έπαθε ο Τίγκας, Αυγουροπουλίαση (μέρος 1ο)

Πώς το κάνει ο κυρ Θανάσης που μετά τις εκλογές ξερογλείφεται με Κούτρες, Αποστολόπουλους και λοιπούς Ξυδικούς; Έτσι ακριβώς και ο Τίγκας.

Αυτοί οι δύο, εξελέγησαν καλά-καλά λόγω των ψήφων και των εδρών που έβγαλαν οι Ενεργοί Δημότες και την αμέσως επόμενη ημέρα το γύρισαν στο Ξυδικότερον του Ξύδη. Αλήθεια, οι ψηφοφόροι που τους επέλεξαν, αυτό είχαν στο νου τους όταν έβαζαν σταυρό δίπλα στα συγκεκριμένα ονόματα ή τους ψήφισαν επειδή δεν γούσταραν καθόλου τον Ξύδη και το ευρύτερο παρεάκι του; Μήπως οι κύριοι αυτοί εξελέγησαν επειδή κάποιοι επιθυμούσαν διαφορετική Διοίκηση από αυτήν που "απολαμβάνουμε" τώρα;

Βέβαια, η περίπτωση Τίγκα είναι κατά τι διαφορετική
από εκείνη του Αυγουρόπουλου. Ο κυρ Κώστας θέλει να κατέβει για Δήμαρχος και συγκεκριμένα από την πλευρά του Παπάγου. Δεδομένου ότι οι Παπαγιώτες δεν έχουν καμία ιδεολογική διαφορά μεταξύ τους (κάτι που θα αποδείξουμε στην πορεία), αλλά και καμία διαφορά στη διοικητική και πολιτική νοοτροπία και θεώρηση, ο Τίγκας κατάλαβε νωρίς ότι οποιαδήποτε αντιπολίτευση στον Ξύδη, μόνο κακό μπορεί να του κάνει.

Άλλωστε, ακριβώς στους ίδιους ανθρώπους και στα ίδια μυαλά απευθύνονται και οι δύο. Από την άλλη, αν είχε να πει κάτι διαφορετικό, θα είχε κατέβει απέναντι στον Ξύδη το 2010 και δεν θα είχε χωθεί στο ψηφοδέλτιο του Νικολάου για να αρμέξει το μικρό Αντιξυδικό μπλοκ.

Hint: Δεν θα βάλουμε σύγχρονη φωτό του για να μην μπερδευτείτε και νομίζετε ότι αλλάξαμε θέμα και μιλάμε για διαφορετικό άτομο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...