Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Οι μεγάλες προδοσίες στην περιοχή μας (μέρος 2ο)

11) Δεν μας άρεσε όταν το ΠΑΣΟΚ πρόδωσε την Πολυκαλά και της πήρε πίσω το χρίσμα.

12) Δεν μας άρεσε η αρχική προδοσία του ΠΑΣΟΚ προς το Δεμερτζή που του πήρε το χρίσμα πριν του το ξαναδώσει πίσω.

13) Δεν μας αρέσει η προδοσία που κάνουν τα στελέχη της Περικλέους Πολιτεία προς τη Νικάκη και δεν την αφήνουν να κατέβει για Δήμαρχος, ενώ το δικαιούται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο μούλο σε αυτήν την πόλη.

14) Δεν μας αρέσει που αφού έφαγαν τα λυσσακά τους να χάσει ο Νικολάου, τώρα ένα-ένα τα στελέχη του Ξύδη πηδάνε από το πλοίο που
ναυαγεί για να βρουν θέση στην "επόμενη μέρα". Όχι κυρίες και κύριοι, να κάτσετε εκεί να υπερασπιστείτε τον αρχηγό και τα πεπραγμένα σας, όσο και αν ντρέπεστε για αυτά.

15) Δεν μας άρεσε όταν ο Τίγκας πρόδωσε τον Παπάγο, αλλά κυρίως τον εαυτό του και τους Στρατηγούς που τον στήριζαν και αντί να κατέβει μόνος του και να χάσει αντρίκια, πήγε στο Νικολάου για να κερδίσει σίγουρα, όπως νόμιζε και να πάρει θεσούλες και ό,τι αυτές συνεπάγονται.

16) Δεν μας άρεσε όταν η Νέα Πορεία πρόδωσε τον Πολύδωρα στην ψηφοφορία για το Συμπαραστάτη του Δημότη και μάλιστα, μεγαλοστέλεχος ζήτησε και λεφτά για να το οργανώσει.

17) Δεν μας άρεσε όταν ο Ξύδης, η Ευαγγελοπούλου και ο Αποστολόπουλος πρόδωσαν τον Τούτουζα και τον πέταξαν σαν το σκυλί στ' αμπέλι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...