Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Οι μεγάλες προδοσίες στην περιοχή μας (μέρος 3ο)

18) Δεν μας άρεσε όταν Τούτουζας και Αποστολόπουλος πρόδωσαν τους εκδότες που τους λιβάνιζαν επί 4 χρόνια, ξεβρακωνόμενοι γονυπετείς (οι εκδότες, μην μπερδεύεστε με τα ονόματα) και γράφοντας κάθε πιθανή και απίθανη σαχλαμάρα προκειμένου να τους προωθήσουν.

19) Δεν μας άρεσε όταν ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Ρεκουνιώτης, πήγαν με το Νικολάου.

20) Δεν μας άρεσε όταν αριστεροί-στελεχάρες έκαναν το ίδιο, στη Δύση της Κεντροαριστεράς του Χολαργού για να χωθούν στην τότε "επόμενη μέρα".

21) Δεν μας άρεσε που ο Ξύδης πρόδωσε το
Στάικο και αντί να τον ευχαριστήσει δημόσια που του ανακαίνισε τζάμπα τη γραφειάρα του, βγήκε και δήλωσε ότι το πλήρωσε από την τσέπη του. Αλήθεια, πότε καμιά κατευθυνόμενη και ταϊζόμενη τοπική δημοσιογραφάρα θα βρει τα κάκαλα να βάλει τον Ξύδη να απολογηθεί για άλλο ένα ψέμα που είπε στο λαό;

22) Δεν μας άρεσε που η Καλιοντζή έβριζε τον Πολύδωρα επί 12 χρόνια και πρόδωσε τον εαυτό της όταν μέσα σε ένα βράδυ έγιναν κολλητοί, ενόψει κοινού εχθρού που δεν τους έκανε Αντιδημάρχους.

23) Δεν μας άρεσε που κάποτε ο Πολύδωρας πρόδιδε συνεχώς τον πατέρα Αποστολόπουλο και το Λινάκη, αλλά τώρα τα τζάκια παριστάνουν ότι συμπλέουν.

Γενικώς, δεν γουστάρουμε οποιονδήποτε "το γυρνάει", στο φτερό, για να εξυπηρετήσει τα ποταπά συμφεροντάκια του.

Ορίστε, 23 προδοσίες που ξεφωνίσαμε χωρίς να αφορούν στην προδοσία προς τους Ενεργούς Δημότες. Τώρα, ποίου είναι το Κλισιοσκόπιο; Της Νικάκη και του Λαζαρίδη;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...