Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Υπάρχει μόνο Παπάγος (μέρος 4ο)

O Τίγκας από τη στιγμή που αποφάσισε ότι δεν θα ξανασχοληθεί με Χολαργιώτικες παρατάξεις, αλλά θα κατέβει μόνος του, αντελήφθη ότι δεν έχει κανένα νόημα η αντιπαράθεση με τον Ξύδη. Άλλωστε στους ίδιους ακριβώς ανθρώπους απευθύνονται και οι δύο,
στις ίδιες νοοτροπίες, είναι και οι δύο στρατιωτικοί και δεν έχουν απολύτως καμία διαφορά μεταξύ τους, ούτε στην πολιτική, ούτε στη διοικητική θεώρηση.

Για το λόγο αυτόν, ο Τίγκας δεν έχει διαφωνήσει ποτέ και σε τίποτα με τον Ξύδη, όσον αφορά στην πολιτική του Δημάρχου για τον Παπάγο. Στηρίζει απόλυτα το έργο της Διοίκησης και το μόνο που κάνει για να 'χαμε να λέγαμε είναι καμία πρόταση-ευχολόγιο για το Χολαργό από εκείνες που όλοι εύκολα αμολάνε, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθούν ποτέ.

Λάθος! Πετώντας την εξυπνάδα του για την μεταφορά της Λαϊκής, η γάτα ο Ξύδης την τσίμπησε και τον εξέθεσε ΚΑΙ στους Χολαργιώτες. Φυσικά, η πρόταση Τίγκα για τη Λαϊκή στην 25ης Μαρτίου δεν συνδέεται με καμία κυκλοφοριακή μελέτη, αλλά ούτε με καμία άλλη λογική πλην της δημιουργίας μίας ακόμη Λαϊκής στον Παπάγο.

Αυτά, για όποιον αφελή πιστεύει ακόμη ότι η αλλαγή της θέσης ΔΕΝ έγινε απλά και μόνο για να εξυπηρετεί μόνο τους Παπαγιώτες και επιμένει να επιχειρηματολογεί χαζοειδώς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...