Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πώς δουλεύει το Καραμανεόμετρο

Η "Φωνή του Δημότη" ελέγχεται από: Ξύδη, Πολύδωρα, Ευαγγελοπούλου, Φιλιππακόπουλο, Τσοχαλή.

Χτυπάει αλύπητα: Τούτουζα (άρα και Ανυφαντή), Αποστολόπουλο, Κούτρα, Τσικρικώνη, Λινάκη, Αυγουρόπουλο,
Νικολάου (άρα και Ενεργούς Δημότες), Κεχρή, βαθύ ΠΑΣΟΚ (άρα και Σύλλογο Εργαζομένων).

Τα πάντα διαμορφώνονται από αυτό. Π.χ. Ο Κουγιουμτζόπουλος που δεν γουστάρει Αυγουρόπουλο, Νικολάου και βαθύ ΠΑΣΟΚ, εντάσσεται στους Καραμανεϊκούς και λειτουργεί αναλόγως. Ο Μάκης που γουστάρει Κεχρή και εσχάτως Νικολάου, έχει φάει και την αγωγή από τη δικαστικό εξαιτίας του Πέτρου, άρα είναι Αντικαραμανεϊκός και παίζει με τους υπόλοιπους.

Ο Αυγουρόπουλος που χτυπιέται από τη Φωνή και γουστάρει Λινάκη και Αποστολόπουλο, είναι αναγκασμένος να πάει με το μπλοκ που δεν "πάει" τον Πέτρο, άρα να κάνει κολεγιές με την Κούτρα, παρά τα ξεφτιλίκια που του 'κανε.

Ο Αντίλογος που ελέγχεται από τον Αυγουρόπουλο και έχει προηγούμενα με τον Καραμανέα, παίζει επίσης αντίθετα, αλλά χτυπάει Δασκαλόπουλο που δεν τον γουστάρει το Αντικαραμανεϊκό κονκλάβιο και το βαθύ ΠΑΣΟΚ, άρα η Φωνή δεν παίζει αρνητικά τον κυρ Χρήστο, το ίδιο και οι 30 Μέρες και πάει λέγοντας...

Στην πορεία θα αντλήσουμε πολλά παραδείγματα και εξηγήσεις από αυτήν την κατάσταση. Δουλέψτε το λίγο και εσείς από το σπίτι. Όποιος εμπεδώσει πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο μηχανάκι, θα έχει όλο το Δήμο, ως χάρτη, στο μυαλό του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...