Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ξεπουλάμε σε πολύ καλές τιμές! (μέρος 2ο)

 Στο τεύχος 491, το τελευταίο πριν τις εκλογές, ο Παρατηρητής βρίθει τίτλων και άρθρων, όπως: "Ψηφίζετε για την απελευθέρωση της Ελλάδος ή τη μόνιμη υποδούλωσή της στους εχθρούς;".

"Χυδαία παρέμβαση της Τρόικας για να διαλύσει όλα τα ασφαλιστικά ταμεία! Το
εντόπιο πολιτικό προσωπικό, υποτελείς των υπαλλήλων της Τρόικας". "Η γιαλαντζί ντολμά πολιτική του Σαμαρά". "Κοίτα ποιος μιλάει! Ο φούσκας Καραμανλής. Βγήκε από το καβούκι του να στηρίξει τον Σαμαρά!" κτλ.

Και λέει ο κάθε αδαής: "Μπράβο στο Μάκη!". Μη βιάζεστε. Σελίδα 5. Τεράστια διαφήμιση της Άννας Νταλάρα. Την ώρα που όλη η Ελλάδα δεν θέλει ούτε να ακούει το όνομα αυτό, ο Μάκης τη μοστράρει στην "αντιμνημονιακή" εφημερίδα του!

Και θα πει κάποιος, υπερβολές... Ο άνθρωπος είναι και επιχειρηματίας και κάπως πρέπει να θρέψει την οικογένειά του. Του έδωσαν διαφήμιση και την έβαλε, δεν θα την ψηφίσει κιόλας. Πάλι βιάζεστε... Σελίδα 6. Άρθρο της Άννας Νταλάρα με τίτλο "Σταθερό φορολογικό σύστημα-φιλοεπενδυτική Δημόσια Διοίκηση, τα ζητούμενα των εκλογών". Στο δε κείμενό της προσπαθεί να μας πείσει να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ και Βενιζέλο που έχουν προτάσεις... σχέδιο... και θέλουν να ...ανακατασκευάσουν τη χώρα..! Το δε άρθρο της Νταλάρα βρίσκεται ακριβώς πάνω από εκείνο που βρίζει αισχρά τον Καραμανλή!

Πράγματι, μεγάλος Δεξιός και πάνω απ' όλα Αντιμνημονιακός και Έλλην, ο Μάκης. Θα λέγαμε τώρα και για το γλείψιμο στον Πολύδωρα (σελίς 7), για να μπει η διαφήμιση του Βύρωνος στο οπισθόφυλλο, το οποίο κοστίζει και κατιτίς παραπάνω, αλλά μπροστά στο ξεφτιλίκι με τη Νταλάρα, όλα τα άλλα είναι πταίσματα.

Συνεχίστε να διαβάζετε και να ψηφίζετε βάσει του τι σας λέει ο Παρατηρητής...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...