Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ξεπουλάμε σε πολύ καλές τιμές! (μέρος 1ο)

Λίγο πολύ όλοι έχουμε μπει έστω και μία φορά τους τελευταίους μήνες στο blog του Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή, το οποίο επιμένει να λέει ΨΕΜΜΑΤΑ, καθώς συνεχίζει να
αναφέρει ότι τυγχάνει το πρώτο site σε επισκεψιμότητα στην πόλη, αν και είναι 4ο και με τεράστια διαφορά από τους άλλους.

Δεν είναι, όμως, αυτό το θέμα μας, σήμερα. Τόσο το blog, όσο και η ομώνυμη εφημερίδα είναι γνωστό τοις πάσι ότι παριστάνει την αντιμνημονιακή και βρίζει αισχρά -ενδεχομένως πολύ σωστά- το ΓΑΠ, το Σαμαρά, τον Καρατζαφέρη και όποιον έχει συνδράμει στο θέμα του ΔΝΤ, της Τρόικας, της κυβέρνησης Παπαδήμου κτλ.

Θα έλεγε κανείς ότι ο Μάκης έχει πάθει παράκρουση, καθώς είναι δεκάδες οι καθημερινές αναρτήσεις του για τα θέματα της Κρίσης, σε σημείο που έχει παρατήσει τα τοπικά και τον έχει πάρει η κάτω βόλτα.

Πραγματικά συγκινητική η δημοσιογραφική προσπάθεια του Μάκη, όσο και η ιστορία με τα λάδια και τις πατάτες. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα ή μπροστά στο χρήμα και τα κονέ, όλα αυτά πάνε περίπατο; Για να δούμε παρακάτω...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...