Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Να μην ξεχάσω... (μέρος 2ο)

Η Βαγγελιώ Πλατανιά του ΚΚΕ. Ναι, το γνωστό ολόγραμμα, τώρα και υποψήφια βουλευτής! Τραγικό, όσο δεν πάει... Καλείται ο εγκέφαλος των κομμουνιστών για πρώτη και τελευταία φορά να επεξεργαστεί τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Η Χαρά Καφαντάρη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καλή κυρία, μονίμως αντιδραστική, άνευ λόγου, με τα
απαραίτητα αριστερά κολλήματά της. Αλλά αν θες σώνει και καλά να ψηφίσεις το κόμμα των αναρχικών και των τραμπούκων, είναι ό,τι καλύτερο διαθέτουν στην ευρύτατη περιοχή. Αυτή, τουλάχιστον, ούτε πυρκαγιές έβαλε, ούτε τις βιτρίνες των φτωχών μεροκαματιάρηδων έσπασε.

Ο Σπύρος Καρανικόλας. Ποιος; Ο Σπύρος Καρανικόλας; Καλέ αυτός δεν ήταν πρασινοφρουρός του κερατά, ΠΑΣΠίτης, νεολαίος ΠΑΣΟΚ και δεν συμμαζεύεται; Αυτός δεν έκανε τον ταχαμουδικηγόρο του Δεμερτζή και του Κουγιουμτζόπουλου με σωρεία καραγκιοζιλικιών στα Δημοτικά Συμβούλια του Χολαργού; Τι έγινε, αδερφέ; Κόπηκε το μαμ από το μαντρί και κατεβαίνεις με την... Κοινωνική Συμφωνία για να κάνεις αντίσταση; Μήπως δεν φάγαμε επί Μνημονιακής κυβερνήσεως; Κοινωνική Συμφωνία ή Πολιτική Ασυναρτησία; Στα Τρέεεεεενα!

Κατεβαίνουν και κάποιοι άλλοι που ούτε τους ξέρουμε, ούτε μπήκαν στον κόπο να μας ενημερώσουν. Άμα απαξιώνεις από μόνος σου την υποψηφιότητά σου, εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Έρευνα για να βρούμε κανένα στοιχείο να σε προβάλουμε; Δεν παίζει. Συνέχισε να γλείφεις και να πληρώνεις τους ανύπαρκτους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...