Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Αποφάσισε, επιτέλους, τι θες (μέρος 2ο)

Άντε, τυχερούλη, του κόσμου τα hits πήρες πάλι από το Κλισιοσκόπιο. Δεν πειράζει, όμως. Χαρίζει η ομάδα. Να βλέπει και ο κόσμος ποιος είναι ποιος, σιγά-σιγά.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο Μάκης πασχίζει να θίξει την αξιοπιστία του Κλισιοσκοπίου, βασιζόμενος σε τροποποίηση ανάρτησής μας, μετά από βρισιές, κλάμματα και απειλές. Πράγματι, πρόκειται για την πιο αστεία τροποποίηση όλων των εποχών, καθώς γράψαμε το ίδιο πράγμα, με άλλα λόγια. Γελούσαμε δύο μέρες. Είμαστε και γαμώ τους αναξιόπιστους!

Στη συνέχεια, ο Βραχιολίδης αντικρούει το "πληρωμένος κονδυλοφόρος" με το επιχείρημα ότι
βρίσκεται συνέχεια κατηγορούμενος από τα πολιτικά πρόσωπα της περιοχής. Καλά, το θέμα με τις μιλημένες δίκες το αναλύσαμε ήδη, διεξοδικά. Όμως, πρέπει να αντιληφθεί ο Μάκης ότι "πληρωμένος" δεν είναι μόνον ο "κονδυλοφόρος" που τα "παίρνει" στεγνά για να γράψει κάτι, αλλά και αυτός που σπιλώνει ανθρώπους και συνειδήσεις, ώστε να προωθήσει εκείνους που θέλει, με σκοπό να φάει αργότερα.

Και το καλύτερο. Γράφει: "Εσείς ρε κοπρίτες, δεν γράφετε ότι ο Βραχιολίδης βρίσκεται μπλεγμένος σε νέα δίκη και θα πάει "στην ψειρού" για την "υπόθεση Ζαχαράκη"; Γιατί είναι κατηγορούμενος από την πρώην δικαστή Τσαρμποπούλου ο Βραχιολίδης; Επειδή είναι "εκβιαστής" ή "πληρωμένος κονδυλοφόρος";".

Έχεις δίκιο Μάκη. Στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν ήσουν ούτε εκβιαστής, ούτε πληρωμένος κονδυλοφόρος. Απλά, συκοφάντης! Βέβαια, η "προθυμία" σου να σώσεις τον Καραμανέα, με τον οποίο τα είχατε βρει, για να κερδίσει ο Ξύδης, μπας και φάτε, επειδή δεν τρώγατε από το Νικολάου, δεν σε τιμά, αλλά ας πάει και το παλιάμπελο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...