Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Πώς κερδίζει τις δίκες ο Βραχιολίδης (μέρος 4ο)

Στην επόμενη υπόθεση, ο Μάκης είχε φάει σκάλωμα με τους Πακιστανούς στο Μετρό του Παπάγου και δικαίως. Έφτασε, όμως, στο σημείο, αφού κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για αδράνεια, να υπονοήσει ότι η Δημοτική Αστυνομία του Παπάγου τα "έπαιρνε" από τους παράνομους εμπόρους, ώστε να κάνει τα στραβά μάτια.

Η Δημοτική Αστυνομία του Παπάγου, όμως, είχε μόλις έναν άνθρωπο στο δυναμικό της και φυσικά, αυτός του έκανε μήνυση. Μέχρι να φτάσει η εκδίκαση της υπόθεσης, ο Μάκης μαζί με το παρεάκι είχαν φροντίσει να βγάλουν Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού τον Ξύδη και η δίκη που ακολούθησε, μόνον ως παρωδία μπορεί να καταγραφεί στα χρονικά.

Ο ίδιος ο Ξύδης, του οποίου την υπηρεσία είχε παρουσιάσει
ως διεφθαρμένη ο Βραχιολίδης, έριξε τα μούτρα του και πήγε να υπερασπιστεί το Μάκη! Σαν να παραδεχόταν δηλαδή ότι όντως και αυτός και οι άνθρωποί του έκαναν τα στραβά μάτια με τους Πακιστανούς! Απίστευτα πράγματα, αλλά τι να κάνει και αυτός, μετά από τέτοια αβάντα που του έκαναν, παρουσιάζοντας όλους τους άλλους, ψευδώς, ως κλέφτες και απατεώνες, προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές.

Έτερος μάρτυρας υπεράσπισης του Βραχιολίδη, ο... Γιώργος Αρώνης, κοινώς άσχετο πρόσωπο με την υπόθεση, τον οποίο ο Μάκης δεν είχε καν την ευγένεια να ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες του, ενώ αντίθετα στο σχετικό δημοσίευμα, μετά τη δίκη, έγλειφε τον Ξύδη από πάνω, μέχρι κάτω. Το "ευχαριστώ" του Μάκη στον Αρώνη ήταν να διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι αυτός βρίσκεται πίσω από τα μαϊμού mail. Έτσι! Και άντρας και φίλος!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...