Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Έλα κούτσα, κούτσα... (μέρος 3ο)

Άκου κούκλε, να μαθαίνεις. Η δυσφήμιση, για να είναι συκοφαντική, πρέπει να περιλαμβάνει συκοφαντία. Παράλληλα, πρέπει να αποδειχτεί ο δόλος, η παράλειψη ή η αμέλεια.

Όταν η δυσφήμιση γίνεται βάσει της αλήθειας, την έκατσες τη βάρκα και εκεί έχει
ανταγωγή και αντιμήνυση. Ώρα είναι να μας απειλήσει και κανένας άλλος και να βρεθούν οι λαμογιές του σε κανένα ακροατήριο... Ε, ρε γλέντια! Για αυτό δεν θα κινηθεί κανείς σας εναντίον μας, διότι ξέρετε ότι γράφουμε την αλήθεια και τα έχετε κάνει πάνω σας, για το τι άλλο θα βγάλουμε στη φόρα.

Παράλληλα, ποιος ο δόλος ενός blog που δεν έχει διαφημίσεις και μέσω της ανωνυμίας του δεν μπορεί καν να "πλησιάσει" κάποιον και να τον εκβιάσει, δια των δημοσιεύσεών του; Μήπως άλλοι θα έπρεπε να ανησυχούν που έχουν κάνει ψωμοτύρι το "βάλε μου Χρόνια Λεφτά για να μη γράψω εναντίον σου";

Τέλος, περιμένει λέει ο Μάκης να μας δει face to face, ενώπιον της Δικαιοσύνης. Εμείς, πάλι, όποτε περνάμε απέξω από την κυρά Δικαιοσύνη, όλο το Βραχιολίδη βλέπουμε μέσα, να κλαψουρίζει ότι είναι αθώος. Κάθε τρεις και λίγο είναι κατηγορούμενος για συκοφαντικές δυσφημίσεις και τρέχουν λυτοί και δεμένοι για να τον σώσουν. Και μην ακούτε αυτά που λέει ότι αθωώνεται. Με κλάματα, παρακάλια και "συμβιβασμούς" τη γλιτώνει κάθε φορά, καθώς οι κατήγοροι προσέρχονται και λένε "έλα, μωρέ, το παιδί, δεν πειράζει"...

Αυτήν την περίοδο έχει να αντιμετωπίσει και ολόκληρο το δικαστικό σύστημα, μετά από τις εξυπνάδες που έγραψε για δικαστική λειτουργό, την οποία ούτε λίγο-ούτε πολύ, παρουσίασε ως διεφθαρμένη και κατευθυνόμενη, επειδή καταδίκασε το φίλο του τον Καραμανέα σε υπόθεση που έκανε μπαμ ότι είναι ένοχος. Καλά ξεμπερδέματα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...