Τρίτη 29 Μαΐου 2012

40 χρόνια ψεύτης, έεεχω κάψει κόσμο... (μέρος 7ο)

Το να εμπλέκεις πολιτικά ή εκδοτικά πρόσωπα, πάει και έρχεται. Άλλωστε, από μόνοι τους έχουν επιλέξει να εκτεθούν στη δημόσια ζωή και κρίση.

Το να εμπλέκεις, όμως, τον Αρώνη με το
Κλισιοσκόπιο, αποτελεί τουλάχιστον δημοσιογραφική και προσωπική αλητεία. Ο κος Αρώνης ήταν ένας απλός συμβασιούχος του ΔΑΟΧ, ο οποίος, μάλιστα, εκδιώχθηκε από τη συμμορία Τούτουζα-Κρασώνη, τόσο επειδή ανακάλυψε τα μαύρα ταμεία του ΔΑΟΧ και τα κόλπα με το ΓΑΣΧ και τον ΚΟΧ (τότε πρόεδρος ΚΟΧ ο αδερφός Τούτουζα), όσο και διότι χάλαγε την πιάτσα στα 783 ανίψια του Αυγουρόπουλου που εργάζονταν στο Δήμο.

Ακούστε επιχείρημα: "Ο Αρώνης λέει, δεν είναι το Κλισιοσκόπιο, διότι όπως μας είπε ο ίδιος, αυτό το μπλογκ δεν χτυπάει τον Αυγουρόπουλο". Μάλιστα. Ούτε το Βήμα της Κυριακής χτυπάει τον Αυγουρόπουλο, άρα ούτε εκεί εμπλέκεται ο Γιώργος.

Μη σας φαίνεται τόσο αθώα η παραπάνω δημοσίευση του Μάκη. Αν διαβάσει κανείς ανάμεσα στις γραμμές, ουσιαστικά προσπαθεί να δικαιολογηθεί για όλον αυτόν τον καιρό που εμπλέκει τον Αρώνη, αλλά και το Κλισιοσκόπιο με τα περίφημα μαϊμού mail. Αφού αυτά έχουν χτυπήσει τον Αυγουρόπουλο, άρα νάτος, τον πιάσαμε! Το γεγονός ότι τα μαϊμού mail έχουν χτυπήσει και τον Ξύδη και τον Αποστολόπουλο και τον Κεχρή και το Μελετή και πόσους άλλους, δεν τον αφορά εδώ το Μάκη. Συμπεράσματα βγαίνουν μόνο από τη στάση του Κλισιοσκοπίου απέναντι στον κυρ Θανάση.

Τσακωμένοι (με την αλήθεια) και οι δυο, γύρνα σε παρακαλώωω! Ντροπή σου, Μάκη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...