Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Οι νοσταλγοί των δολοφόνων του Γκιόλια (μέρος 4o)

Μετά από μία σειρά δεκάδων αναρτήσεων, όπου έχουμε κάνει τον Καραμανέα φύλλο-φτερό, βγάζοντας στη φόρα, ούτε τα μισά από όσα γνωρίζουμε, ο Βραχιολίδης ξεκίνησε ένα νέο λυσσαλέο γύρο, κατά του Κλισιοσκοπίου, με μόνο θέμα του την ανωνυμία του blog.

Γιατί δεν αφιερώνει μισή αράδα, ώστε να αποδείξει πως λέμε ψέμματα για το φίλο του τον Πέτρο; Γιατί μετά από τις σχεδόν 650 αναρτήσεις μας, δεν έχει βρεθεί ένας να μας ξεμπροστιάσει, με κάποιο ντοκουμέντο; Γιατί ασχολούνται όλοι οι πολιτευόμενοι, οι διαπλεκόμενοι και όσοι έχουν οικονομικά συμφέροντα από το Δήμο, με την ανωνυμία του Κλισιοσκοπίου, ενώ, αντίθετα, οι απλοί πολίτες μάς στέλνουν μηνύματα του στυλ
"δεν μας ενδιαφέρει ποιοι είστε, συνεχίστε έτσι";

Την Αλήθεια, τα γεγονότα και τις Ιδέες δεν μπορεί να τα παλέψει κανείς. Για αυτό. Ενώ τους ανθρώπους ξέρουν όλοι πάρα πολλούς τρόπους για να τους κλείσουν το στόμα. Αλλοίμονο, αν συμβεί οτιδήποτε, σε οποιοδήποτε πρόσωπο έχει στοχοποιηθεί από οποιονδήποτε σε αυτήν την ιστορία.

Διότι, τότε, δεν θα είναι μόνο νοσταλγοί των δολοφόνων του Γκιόλια, αλλά αυτοδικαίως και αποδεδειγμένα, μέσω των γραπτών τους, αυτουργοί, ηθικοί ή μη και θα αντιμετωπίσουν τη μήνη όλου του κόσμου, για λίγα ψωροευρώ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...