Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Αρώνης: Κάποιοι κύριοι, δεν φέρθηκαν σωστά σε έναν άνθρωπο που έχει τιμήσει την περιοχή μας!

Λόγω της ροής των θεμάτων μας, αργήσαμε λίγο, αλλά σας επισυνάπτουμε τις επιστολές του κου Αρώνη, προς το Κλισιοσκόπιο, για να μη λένε κάποιοι ότι πουλάμε και παραμύθια. Για λόγους οικονομίας έχουμε συμπτύξει τις δύο επιστολές σε μία, καθώς αλληλοσυμπληρώνονται:

Καλησπέρα σας,

Διάβασα κάποια άρθρα σας, όπου, στο πλαίσιο της διένεξής σας με άλλο ενημερωτικό site της περιοχή μας, αναφέρεστε σε εμένα. Σχετικά με την αναφορά που κάνατε ότι εκδιώχθηκα και τους λόγους, σας
ενημερώνω ότι δικαιώθηκα σε πρώτο βαθμό, σε ό,τι αφορά στις εκκρεμότητες της εποχής εκείνης (2003-2007), όπως και ότι τυγχάνει να ανήκω στους δέκα αθλητές που για πρώτη και μοναδική φορά έφεραν ΧΡΥΣΟ μετάλλιο Ελλάδος, στo πλαίσιo του σχολικού πανελληνίου πρωταθληματος του Υπουργείου Παιδείας στην περιοχή μας, με το Λύκειο του Παπάγου, τιμώντας με τον τρόπο αυτόν, τόσο την περιοχή μας, όσο και το Υπουργείο Παιδείας.

Επίσης, να σας ενημερώσω ότι το Πανελλήνιο Χρυσό Μετάλλιο Ελλάδος, είναι το πλέον αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος, παλαιότερα (ίσως και σήμερα αν δεν έχει αλλάξει η σχετική νομοθεσία) προσέφερε και μοριοδοτήσεις σε διάφορα υπουργεία και σχετικούς διαγωνισμούς και είναι σίγουρα δείγμα τιμής και προσφοράς στην περιοχή μας.

Επίσης σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με συμμετοχές σε σωματειακούς αγώνες στην επαγγελματική Α1 ή Α2 ή στη Β ή Γ Εθνική (είχα, αλλά ποσώς με ενδιαφέρουν, καθώς δεν φέρνουν Χρυσά Μετάλλια Ελλάδας και διακρίσεις στην περιοχή μας) εκτός και αν υπάρχει Ευρωπαική Σωματειακή ή άλλη διάκριση ή Παγκόσμια.

Αυτά προς συμπλήρωση της Αλήθειας.

Αυτό που θέλω να επισημάνω απλά και ανθρώπινα είναι ότι κάποιοι κύριοι (τους αναφέρετε ξεκάθαρα) ΔΕΝ φέρθηκαν σωστά και όπως αρμόζει σε έναν άνθρωπο που έχει τιμήσει (μαζί με άλλα 10 παιδιά) την περιοχή μας με το μοναδικό Χρυσό Μετάλλιο Ελλάδος του Υπουργείου Παιδείας.

Αυτή η διάκριση είναι κυριολεκτικά μοναδική σε μία περιοχή, καθώς: έγινε ανιδιοτελώς (δηλαδή χωρίς επαγγελματίες παίκτες με παχυλά συμβόλαια...), δεν μεσολάβησαν παράγοντες και τα σχετικά κυκλώματα..., φέραμε ένα Χρυσό μετάλιο Ελλάδας, τιμώντας τα τοπικά σχολεία, τους δασκάλους μας, την περιοχή μας και το αρμόδιο Υπουργείο!

Και όλα αυτά ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ... χωρίς ούτε ένα ευρώ επιχορήγηση, χωρίς ούτε ένα ευρώ συμπαράστασης... Όλα έγιναν από την αγάπη και την προσπάθεια 10 παιδιών με τους δασκάλους τους!

Να είστε καλά και σας εύχομαι κάθε επιτυχία

Γιώργος Αρώνης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...