Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ούτε ιερό, ούτε όσιο (μέρος 1ο)

Απίστευτη, πρωτόγνωρη συμπεριφορά του Βραχιολίδη, ο οποίος, αυτήν τη φορά, πάνω στον πανικό του, ξεπέρασε κάθε όριο δεοντολογίας, κάθε γραπτό και άγραφο κανόνα κοινωνικής συμπεριφοράς και ντρόπιασε ξανά με τις πράξεις του το λειτούργημα της δημοσιογραφίας. Όχι τίποτε άλλο, αλλά με τα καμώματά του μας αναγκάζει να ξαναδιακόψουμε τη ροή μας, πράγμα που μας τσαντίζει απίστευτα και σας στερεί, για λίγο, την εξαιρετική πληροφόρηση που σας έχουμε ετοιμάσει, σχετικά με την καινούργια κωλοτούμπα ολκής στην περιοχή.

Κυρίες και κύριοι, για πρώτη φορά στα χρονικά, χωρίς να προκληθεί, χωρίς να συμβεί οτιδήποτε, χωρίς να υπάρχει καμία δημόσια ή δημοσιευμένη κόντρα, άνθρωπος που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος, προσπαθεί να χτυπήσει έναν συμπολίτη μας δια μέσου, άκουσον-άκουσον,
δημοσίευσης... ιδιωτικής τους ηλεκτρονικής συνομιλίας.

Σταματήστε να μιλάτε, να γράφετε, να τα λέτε από το τηλέφωνο, σε mail, σε SMS, σε MMS, στο Facebook, στην κοπέλα σας, στη μάνα σας, στον εξομολογητή σας... Ούτε στον εαυτό σας να μη μιλάτε πια! Ο Μάκης άλλαξε τα δεδομένα, καταρρίπτοντας κάθε μορφή ιδιωτικού αξιοπρεπούς διαλόγου. Κυρίως, όμως, μη μιλάτε ΣΕ ΑΥΤΟΝ! Θα σας βγάλει στο κλαρί, ακόμη και αν του κάνετε νόημα από μακριά.

Μετά απορεί όταν λέμε ότι είναι επικίνδυνος... Ευτυχώς, ο κος Χάλκος φρόντισε να μας στείλει ολόκληρη τη συνομιλία τους, διότι ο Βραχιολίδης είχε μεν την απρέπεια να τη βγάλει στον αέρα, αλλά, ως συνήθως, παρουσίασε μόνο το 1/5 της αλήθειας, κατά το συμφέρον του. Τώρα, καλά νέα ξεφτιλίσματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...