Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Οι νοσταλγοί των δολοφόνων του Γκιόλια (μέρος 1o)

Κάποτε υπήρχε ένα blog που λεγόταν Troktiko. Ούτε γνωρίζαμε ποιος το είχε, ούτε ποιοι έγραφαν σε αυτό, ούτε μας ενδιέφερε. Το troktiko.blogspot.com έφερε την επανάσταση στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία. Μιλούσε απλά, καθημερινά, κατανοητά και σιγά-σιγά άρχισε να ακουμπάει θέματα, πράγματα και καταστάσεις που κανείς δεν τολμούσε, μέχρι τότε.

Σύντομα, πολλά άλλα Μέσα ξεθάρρεψαν, αποτίναξαν τους φόβους τους και άρχισαν να αναπαράγουν τις ειδήσεις-αποκαλύψεις του troktiko. Ουσιαστικά, τι έκανε αυτό το blog; Σου έδειχνε όλη την εικόνα και όχι μόνον αυτήν που τα υπόλοιπα κατευθυνόμενα και διαπλεκόμενα Μέσα, ήθελαν να γνωρίζεις. Χάλαγε την πιάτσα των
μεγαλοδημοσιογράφων, των εκδοτών, των καναλαρχών και των βρώμικων πολιτικών, των οποίων οι διαπλεκόμενες συμμορίες λυμαίνονταν, ανενόχλητοι, τον τόπο.

Σύντομα, όλος ο κόσμος αγκάλιασε το troktiko και λόγω της απίστευτης αναγνωσιμότητάς του, έφτασε στην πρώτη θέση, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, καταγράφοντας περί τα 12 δις hits! Δεν υπήρχε Έλληνας με υπολογιστή που να μην μπαίνει καθημερινά 50 φορές στο troktiko.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...