Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο άνθρωπος που κατήγγειλε το γιο του!

Όσο ο Βραχιολίδης θα γράφει για εμάς, εμείς θα απαντάμε, μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Μπορεί να μην έχει γούστο να κερδίζεις συνέχεια, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να βγάζουν γλώσσα και όσοι θα έπρεπε να ντρέπονται για το επίπεδο της κατευθυνόμενης "δημοσιογραφίας" που ασκούν.

Μία από τις πιο βαρβάτες αποδείξεις ότι ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα τι γράφει και τι συμβαίνει στο Δήμο και φυσικά, ότι δεν κάνει καμία απολύτως έρευνα και ρεπορτάζ, είναι και η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ανάρτηση.

Βασικό μέλος της παρέας των skaters της Πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως είναι ο... μικρός γιος του Βραχιολίδη, ο οποίος περνάει άπειρες ώρες, κάνοντας το αγαπημένο του σπορ, στο συγκεκριμένο σημείο.

"Δημοσιογράφος", ο οποίος θέλει να κάνει μαθήματα σε
εμάς, δήθεν κόπτεται για το καλό του Δήμου και επαίρεται, με συνεχείς ψευδείς αναρτήσεις, ότι γνωρίζει και ερευνά τα πάντα στην περιοχή, δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι κάνει και πού συχνάζει ο... γιος του! Μαγικό!

Άσε, Μάκη. Ασχολήσου για αρχή με την οικογένειά σου, μάθε την, περιφρούρισέ την και μετά σώζεις και το κοινωνικό σύνολο. Το χειρότερο είναι ότι το παιδάκι ήρθε σε απίστευτα δύσκολη θέση, διότι οι φίλοι του του την "έπεσαν" άγρια, μόλις έμαθαν ότι ο πατέρας του μικρού, πάνω στον πανικό της δήθεν ενημέρωσης, τους κατήγγειλε από το λιβελοblog του. Tragic!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...