Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Το πρόγραμμα "Κοντά στο Δημότη" και το γέλιο της αρκούδας (μέρος 2ο)

Και πήγαμε στη σελίδα 11... Κάτω-κάτω και σε μία φάσα ύψους ούτε 10 εκατοστών, αναλύεται το πρόγραμμα "Κοντά στο Δημότη". Πιο πολύ να θαφτεί δεν γινόταν, αλλά είπαμε, έπρεπε να μπει.

Και αρχίζουμε να διαβάζουμε:

-Οικονομική ενίσχυση των αδυνάτων και των πολυτέκνων (προφανώς, οι χοντροί δεν θα
πάρουν μία. Φανταζόμαστε ότι το κείμενο το συνέταξε πάλι κάποιος από τους χρυσοπληρωμένους άχρηστους ειδικούς συμβούλους του Δημάρχου).
-Μείωση ή απαλλαγή από τους δημοτικούς φόρους ή και τα τέλη (ωραίο αυτό, πολλά "ή" βλέπουμε. Προφανώς, ο Δήμος δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει να κάνει και το ψάχνει ακόμη, παρόλα αυτά η ανακοίνωση - ανακοίνωση) απόρων, αναπήρων, πολυτέκνων (από τρία παιδιά και πάνω).
-Δωρεάν παροχή (είναι δωρεάν η παροχή...μπράβο...) ειδών διαβίωσης, μέσω Κοινωνικού Παντοπωλείου και διανομής ρουχισμού (αυτά που κάνει η Εκκλησία και ο Στάικος πάει να τα εκμεταλλευτεί πάλι η Κούτρα και ο Ξύδης, δεν εξηγείται αλλιώς).
-Δωρεάν παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης (να θυμίσουμε ότι έκλεισαν τα Δημοτικά Ιατρεία του Άνω Χολαργού...).
-Μέριμνα για δωρεάν εξετάσεις σε ιδιωτικά εργαστήρια της πόλης και σε Νοσοκομεία (Μέχρι ποιο ποσό; Πού συγκεκριμένα; Τα εργαστήρια και τα Νοσοκομεία το ξέρουν; Τι πάει να πει μέριμνα; Ζήσε Μάη μου; Και μεις μεριμνούμε μπας και φτιαχτεί λιμάνι στη Μεσογείων, αλλά δεν το έχουμε καταφέρει ακόμη).

έχει και άλλες... παροχές...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...