Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Το πρόγραμμα "Κοντά στο Δημότη" και το γέλιο της αρκούδας (μέρος 3ο)

-Μείωση ή απαλλαγή (αρχίσαμε πάλι τα "ή"...) για τη συμμετοχή στα αθλητικά, πολιτιστικά, κοινωνικά προγράμματα (να θυμίσουμε ότι, εν καιρώ Κρίσης, έχουν γίνει αυξήσεις σε όλα τα παραπάνω που φτάνουν και τις τάξεις του 300%).

-Μείωση ή απαλλαγή από τα τροφεία των παιδικών σταθμών (ισχύει ακριβώς το ίδιο σχόλιο με παραπάνω, αλλά να θυμίσουμε και ότι
ο Δήμος πέταξε στα σκουπίδια επιχορήγηση 1,5 εκατομμυρίου €, επειδή φοβήθηκε ο Ξύδης, μπας και πλακώσουν στην περιοχή επιχορηγούμενα παιδιά άλλων περιοχών).

Αλήθεια, από πού μπορεί να έρχονταν παιδιά; Από τα Ταμπούρια, τα Οινόφυτα ή την Αγιά Σοφιά Πειραιά; Το πολύ-πολύ να είχαμε παιδιά από το Χαλάνδρι, το Ψυχικό ή την Αγία Παρασκευή, αλλά επειδή ούτε από εκεί θα είχαμε, απλά θα εκμεταλλευόμασταν το ποσό για να βελτιώσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών ή να πάρουμε περισσότερα παιδιά της περιοχής μας ή να μειώσουμε τα τροφεία που επίσης αυξήθηκαν 300%.

Hint: Η τραγική φράση της Διοίκησης: "δεν είναι δυνατόν τα Χολαργιωτάκια να πηγαίνουν στους ίδιους παιδικούς σταθμούς με τα εγγόνια των Στρατηγών!". Τι λέτε, βρε Κατίνες, αισχίστου είδους, που βρωμάει το στόμα σας από την πείνα; Άντε, πάρτε με τα τάπερ φαΐ από τη Λέσχη, μπας και λιγδώσετε το μέσα σας, ψωνάρες!

Έχει και άλλο...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...