Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πόσο νόμιμη είναι η σύμβαση του Καφέ (μέρος 2ο)

Το Δημοτικό Καφέ δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει το χειμώνα, διότι:

α) Κάνει το κρύο της αρκούδας και καμία υπαίθρια σόμπα δεν μπορεί να σε σώσει.

β) Ο χώρος δεν φυλάσσεται και αποδείχθηκε η επικινδυνότητα με τους πρόσφατους βανδαλισμούς.

γ) Στο Πάρκο, η Δημοτική Αρχή δεν κάνει
απολύτως τίποτα που να φέρει κόσμο, ώστε ακόμη και με τον παλιόκαιρο να είχε ένα ενδεχόμενο νόημα να λειτουργήσει. Π.χ. παλιότερα το Καφέ λειτουργούσε το χειμώνα σε συνδυασμό με το παγοδρόμιο. Η Νέα Πορεία είναι τόσο γερασμένη, άσχετη και άχρηστη που δεν μπορούσε καν να αναλάβει το Καφέ σκέτο, όχι να κάνει και μαγκιές επιπέδου Παγοδρομίου, όπως όλοι οι άλλοι Δήμοι του κόσμου.

δ) Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να "κλειστεί" το Καφέ του Χολαργού με τζάμια, με νάιλον ή με οποιαδήποτε άλλη σταθερή κατασκευή, διότι πρώτον, θα ήταν εντελώς παράνομο και δεύτερον, πιθανότατα, θα είχαμε νεκρούς. Και σε αυτήν τη χρονική στιγμή που έχει τελειώσει κάθε πιθανότητα για μαμ, δεν θα έκανε την πάπια ούτε καν ο Μάκης...

Hint: Θυμάστε τότε που λέγαμε ότι πίσω από αυτήν την "ανεξήγητη" κίνηση των επιχειρηματιών κρύβεται η ιστορία με τα νοίκια του χειμώνα; Πιο προφητικό και μέσα στα πράγματα δεν μπορούσε να είναι το Κλισιοσκόπιο, σε ακόμη μία περίπτωση διοικητικής τρέλας. Ξαναδείτε τις σχετικές αναρτήσεις, αξίζει!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...