Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Verde vs Δημοτικό Καφέ Χολαργού (μέρος 1ο)

Ας κάνουμε, τώρα, μία σύγκριση μεταξύ των πρώην Δήμων Παπάγου και Χολαργού, πριν επανέλθουμε στο θέμα μας.

Στον Παπάγο, ο Ξύδης έφτιαξε το τερατούργημα του Verde που αποτελείται από όλα τα δομικά υλικά μαζί, το οποίο κατευθείαν πέρασε σε ιδιώτες, οι τιμές του ήταν απλησίαστες και η συνολική λειτουργία του θύμιζε club της παραλιακής με όλα τα... καλά και τα κακά,
αν μας εννοείτε.

Στο Χολαργό, ο Νικολάου έφτιαξε μία ξύλινη καντίνα 3Χ8, την οποία διαχειρίστηκε αποκλειστικά ο Δήμος και της οποίας οι τιμές ήταν πραγματικά τζάμπα και βερεσέ.

Η έκπληξη: Στον Παπάγο για το Verde δεν άνοιξε μύτη και ο Ξύδης επιβραβεύθηκε με 82%, στις εκλογές. Στο Χολαργό επί τρία χρόνια όλοι έβριζαν το Νικολάου προκαταβολικά για το ενδεχόμενο να δώσει το Καφέ σε ιδιώτες, ενώ η αντιπολίτευση έφτασε στον εισαγγελέα, στην Πολεοδομία, στο Δασαρχείο και στα κανάλια, διότι... καταστράφηκε το περιβάλλον από τα... σίδερα και το... μπετόν.

Αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτό το καραγκιοζιλίκι οι κ.κ. Βραχιολίδης, Κουγιουμτζόπουλος, Καραμανέας και ο "με πιάσανε κότσο" Δεμερτζής. Αποτέλεσμα, η Κεντροαριστερά του Χολαργού, κατευθυνόμενη από τους παραπάνω, επιβράβευσε και αυτή τον Ξύδη. Ο τελευταίος, αναλαμβάνοντας Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού έδωσε το Καφέ κατευθείαν σε ιδιώτες, ενώ οι παραπάνω κύριοι το βούλωσαν και απεφάνθησαν ότι τελικά το Καφέ είναι καλό. Σήμερα, κάποιοι παρεξηγούνται όταν τους λέμε ψεύτες και θεομπαίχτες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...