Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Κάποιος, επιτέλους, να μαζέψει τον Ξύδη (μέρος 3ο)

Έπειτα, έχουμε και καμιά 50αριά επίδοξους υποψηφίους Δημάρχους που επίσης κάνουν το μοκολέτο τους και περιμένουν να δουν προκοπή. Οι δύο της Νέας Πορείας έχουν καταντήσει οι μετρέσες του Ξύδη, τα πειθήνια σκυλάκια του που τρέχουν από πίσω και ικανοποιούν κάθε του επιθυμία.

Ο άλλος, υποτίθεται απέναντι, λειτουργεί καλύτερα και από Αντιδήμαρχο, εξυπηρετώντας
άπαντα τα συμφέροντα του Δημάρχου.

Ο τρίτος, πάει να κινηθεί παράλληλα και έχει καταντήσει ο μεγαλύτερος κότσος που πιάστηκε ποτέ στην περιοχή. Κάθεται και πληρώνει τεράστια ποσά από την τσέπη του και κάνει έργα, για τα οποία δεν ακούει ούτε ευχαριστώ, μπας και δεν αποκαλυφθεί η γύμνια και η ανικανότητα της Διοίκησης που πλην των καταστροφών, αρκείται στο να υλοποιεί τις εργολαβίες που βρήκε έτοιμες, δημοπρατημένες και δρομολογημένες από τους Ενεργούς Δημότες.

Προφανώς, ο συγκεκριμένος θεωρεί ότι ο κόσμος θα το πληροφορηθεί από καμιά φυλλάδα και θα το εκτιμήσει. Κούνια που τον κούναγε. Με τον ίδιο τρόπο που ο Ξύδης τον εκμεταλλεύτηκε το 2010, τάχα μου για να παρουσιάσει έργο, θα οικειοποιηθεί τα έργα και θα τον πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα και το 2014. Προσφάτως, πληροφορηθήκαμε ότι μέχρι και τα σπίτια τού έχει φτιάξει, τζάμπα. Καλά στερνά...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...