Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Κάποιος, επιτέλους, να μαζέψει τον Ξύδη (μέρος 2ο)

Προς ηλίθιους και άσχετους πολιτικάντηδες της περιοχής. Το 82% ο Παπάγος δεν το έδωσε στον Ξύδη, αλλά στον Παπαγιώτη, έναντι του Χολαργιώτη υποψηφίου. Όπως ακριβώς το ίδιο θα έκανε και θα κάνει αν η επιλογή του είναι Δεξιός, έναντι Κεντρώου ή Αριστερού υποψηφίου.

Ξυπνάτε, ζώα! Κανέναν έρωτα δεν έχουν οι Παπαγιώτες με τον Ξύδη και αρκεί μία βόλτα
οπουδήποτε για να το διαπιστώσετε. Βγείτε από τα καβούκια σας και μιλήστε με τον κόσμο, διότι είστε στην κοσμάρα σας!

Πέραν μερικών προσωπικών του φίλων (;), λόγω στρατού και βαθμού και για κανέναν άλλο λόγο, οι Παπαγιώτες λειτουργούν μόνο με ένα ελατήριο. Το φόβο. Το φόβο του αγνώστου, το φόβο του μη στρατιωτικού, το φόβο του Πασοκοαριστερού, το φόβο ακόμη και του Δεξιού Χολαργιώτη που τάχα μου θα έρθει και θα τους μετατρέψει την κηπούπολη σε Νέα Ιωνία, λες και άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει. Πώς αυτοί οι άνθρωποι που μόνο φοβούνται, θα μας προφύλασσαν στρατιωτικά εκ του εξωτερικού κινδύνου, είναι άξιο απορίας...

Παράλληλα, δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών του 2006, στον Παπάγο. Ξύδης, Χρήστου και Γκουβάκης, έλαβαν ο καθείς από περίπου 2.000 ψήφους και στο δεύτερο γύρο, πέρασαν οι δύο πρώτοι, με μια χούφτα σταυρούς διαφορά από τον τρίτο. Αν ο Παπάγος είχε κάποιο κόλλημα με τον Ξύδη, θα τον τιμούσε και τότε που δεν ήταν καν στα 70φεύγα του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...