Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ούτε ιερό, ούτε όσιο (μέρος 4ο)

Τέλος, ο Βραχιολίδης έχει στενοχωρηθεί, διότι κάποιοι δεν κάνουν δήλωση κατά του Κλισιοσκοπίου. Λες και είμαστε στη Γυάρο... Λες και είναι δυνατόν κάθε δημότης να κάνει από μία δήλωση, καθημερινά, είτε για ό,τι του αρέσει, είτε για ό,τι δεν συμφέρει το Μάκη.

Αλήθεια, μήπως και 'μεις θα έπρεπε να ζητήσουμε από όλους δηλώσεις  που να καταδικάζουν την αστοχία του Παρατηρητή σε κάθε του ανάρτηση; Διαμαρτύρεται, διότι τον αποκαλούν ψεύτη. Αν και μόνη η στάση του στο θέμα του Δημοτικού Καφέ ήταν ο ορισμός του ψεύδους και της συκοφαντίας, εμείς θα παρουσιάσουμε τις μεγάλες "επιτυχίες" του τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

-Ο Δεληγιάννης συνδέεται με το Κλισιοσκόπιο, ενώ φωτογραφίζεται και ο Στάικος=ΨΕΜΑ και ΨΕΜΑ τρελό.
-Ο Χάλκος είναι το Κλισιοσκόπιο=ΨΕΜΑ.
-Ο Σαμαράς έβαλε Ξύδη και Νικολάου να κάνουν κοινή
συγκέντρωση=ΨΕΜΑ.
-Αυτοί οι δύο θα τραβήξουν το αυτάκι στα στελέχη τους, ώστε να πειθαρχήσουν στις επιθυμίες του Σαμαρά=ΨΕΜΑ κατά το ήμισυ, διότι οι της Νέας Πορείας, υπό καθεστώς αδικαιολόγητου φόβου, μόνο μπεεε που δεν κάνουν.
-Γκοτσόπουλος και Αναγνωστόπουλος θα συναντηθούν και θα φάνε με τον Ξύδη=ΨΕΜΑ και ΨΕΜΑ.
-Η επιστολή των Ενεργών Δημοτών είναι διασπαστική κίνηση του Αναγνωστόπουλου και κρύβει συνιστώσες=ΨΕΜΑ και ΨΕΜΑΤΑΡΑ.
-Βραδυφλεγής βόμβα για τα οικονομικά του Δήμου τα ΚΕΚ Χολαργού=Πρώτον, είναι ΤΟ ΚΕΚ και όχι ΤΑ ΚΕΚ. Δεύτερον, μην μπερδεύετε το ΚΕΚ με τα ΚΕΠ, τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, ήμαρτον. Τρίτον, ΨΕΜΑ.
-Μαύρη τρύπα πάνω από €100.000 στο ΚΕΚ Χολαργού=ΨΕΜΑ, αλλά και αλήθεια να ήταν, πώς εκατό χιλιάρικα θα αποτελούσαν... βραδυφλεγή βόμβα για ένα Δήμο με ετήσιο Προϋπολογισμό 35 εκατομμυρίων; Νέο ΨΕΜΑ.

ακολουθεί το καλύτερο όλων...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...