Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ούτε ιερό, ούτε όσιο (μέρος 6ο)

Επίσης, ψιθυρίζεται ότι είναι υβριστής. Μία βόλτα από το blog του θα σας πείσει. Τι επίπεδο! Τι τάκτ! Τι καντήλια! Χρυσοποίκιλτα! Τζάμπα τις τρώει τις μηνύσεις... Επειδή χτυπάει το κατεστημένο... Και μεις που νομίζαμε ότι μόνο το Κλισιοσκόπιο χτυπούσε την καθεστικία τάξη...

Τελευταίος την πλήρωσε ο Χάλκος που στολίστηκε με ουκ ολίγους χαρακτηρισμούς. Όταν μετά από 300 χρόνια "καριέρας" δεν είσαι σε θέση να βάλεις στη θέση του έναν 26χρονο, εύκολα, με το γάντι και χωρίς να τον σκυλοβρίσεις, τρία τινά συμβαίνουν. Ή είσαι τελείως άχρηστος ή ο νέος είναι πολύ καλός ή λέει την αλήθεια.

Εμείς, όμως, δεν πιστεύουμε ότι ισχύει κάτι τέτοιο και για αυτό καλούμε και τους 80.000 κατοίκους του Δήμου να κάνουν δήλωση υπέρ του, ότι δεν είναι άχρηστος και ότι δεν
βρίζει.

Τέλος, μας ενημέρωσε σε χτεσινή του ανάρτηση ότι για αυτόν ιδιωτικό και δημόσιο είναι το ίδιο και άρα, ότι θα δημοσιεύει κάθε συνομιλία που θα έχει με όλους. Χαιρετίζουμε τη θέση του και τον καλούμε να μας αναρτήσει βιντεάκια του από την τουαλέτα ή την κρεβατοκάμαρά του, ώστε να επιβεβαιώσει αυτό που λέει.

Σιγά... τι ιδιωτικό, τι δημόσιο, δεν τρέχει τίποτα. Επίσης, να μας βάλει όλες τις συνομιλίες του προεκλογικά, ώστε να μάθουμε αυτολεξεί πώς στήθηκε το myxolargos, ποιες ήταν οι συμφωνίες με Ξύδη και Δεμερτζή, γιατί τα έσπασαν μετά οι εκδότες και πώς αποφάσισε να κοροϊδέψει τον κόσμο περί διαφθοράς της προηγούμενης Διοίκησης. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...